2017. okt 14.

Jim Lee steelbook variánsok érkeznek az Acélemberhez és a Batman Superman ellenhez

írta: TheRich
Jim Lee steelbook variánsok érkeznek az Acélemberhez és a Batman Superman ellenhez

A filmgyűjtők most örülhetnek. A DC igazán különleges módon ünnepli meg az Igazság Ligája érkezését a mozikba.

bvsempire.jpg

Jim Lee nevét a képregényes társadalom számára szercsére már nem kell bemutatnom. Munkásságával már itthon is találkozhattunk párszor, többek között a Hush képregényeknek köszönhetően, de most eljutottunk odáig, hogy a filmgyűjtők is megismerkedhetnek vele, méghozzá két különleges steelbooknak köszönhetően.

dljtiapw4aieyi2.jpg

Habár a fenti két dizájn egyelőre csak Amerikában lesz elérhető (október 31-től), de szerencsére az ilyesmi az internet korában már nem akadály. Mondjuk az más kérdés, hogy ha annyira különlegesek lesznek ezek a kiadások, akkor milyen árban fognak mozogni, szóval egy kis félsz lehet az emberben.

Egy dolog azonban biztos, a DC legikonikusabb hőseiről szóló filmek ilyen formában aztán végképp ott lesznek a toppon, hiszen ezentúl nem csak a képregények oldalain, hanem a Blu-ray gyűjteményünkben is csodálhatjuk mostantól Jim Lee lehengerlő alkotásait.

⚡Flash Fact⚡: A BvS artwork eredetileg az EMPIRE magazin előfizetői borítójához készült. Ez a kép alább látható:

Zárásképpen ne feledkezzünk meg arról sem, hogy hamarosan az Igazság Ligája is beveszi az EMPIRE filmes magazin borítóját, méghozzá egyik kedvenc rajzolóm, Jason Fabok jóvoltából:

empire-justice-league-subs-cover.jpg

Szólj hozzá

film steelbook Blu-ray DC Batman Ben Affleck Justice League Superman Man of Steel Acélember Henry Cavill Jim Lee Batman v Superman Dawn of Justice Igazság hajnala Igazság Ligája DCEU Jason Fabok