2018. ápr 06.

Action Comics #1000 borító variánsok

írta: TheRich
Action Comics #1000 borító variánsok

Az Action Comics #1000 nemsokára, vagyis április 18-án már elérhető lesz a képregény boltok polcain, és ahogy az lenni szokott, most is válogathatunk, hogy milyen borítóval szerezhetjük majd be magunknak!

borito.png

Nem aprózzák el a dolgokat a DC-nél, mikor az Action Comics #1000-ről van szó. Mindamellett, hogy a képregény és részben filmes szakma legnagyobb nevei képviseltetik magukat ebben a kiadványban, még a legismertebb rajzolók is feladatot kaptak, hiszen lehetőségük volt variáns borítókat alkotni az idei év legjobban várt képregényéhez!

Kiválasztani azt a borítót egy képregényhez, ami nekünk a legjobban tetszik, az mindig jó dolog, főleg, ha szeretünk különlegesebb darabokat a gyűjteményünkben tudni. Ezért aztán gondolom nem meglepő, hogy az Action Comics #1000 borító variánsok közül némelyik természetesen ritkaság számba fog menni, tehát árban és készlet szempontjából is igen nehéz lesz megszerezni pár kiadványt, de azért nem kell aggódni, a nem túl mániákus gyűjtők sem fognak panaszkodni.

Első körben következzenek az alap variánsok, melyekhez egyenként 8 dollár, illetve gyűjteményes kötetben, kb. 60 vagy 70 dollár ellenében is könnyedén hozzájuthatunk:

A fentieken kívül boltokhoz kötött, limitált variánsokat is beszerezhetnek a szerencsésebbek:

Szólj hozzá

képregény évforduló comic 1000 DC DC Comics Superman Clark Kent Action Comics Joel Schumacher 80 év Joe Shuster