2018. máj 04.

Mocsárlény visszatér a TV képernyőkre

írta: TheRich
Mocsárlény visszatér a TV képernyőkre

Egy régi ismerőst köszönthetünk hamarosan újra a TV képernyőkön, hiszen a Len Wein és Bernie Wrightson által alkotott Swamp Thing, vagyis Mocsárlény, saját sorozatot kap.

Indul a DC streaming szolgáltatása (melynek neve DC Univerzum), ahol több saját készítésű sorozattal is találkozhatunk majd. Ide tartozik például a Titánok, egy animált Harley Quinn széria (ha minden igaz Margot Robbie főszereplésével) és most már a Mocsárlény is.

dcu_swamp_thing.jpg

A karakternek nem ez lenne az első szereplése a TV képernyőkön, hiszen annak idején élőszereplős sorozat és rajzfilm formájában is bemutatkozott már a nagyközönség számára. Arról meg már nem is beszélve, hogy azon DC hősök egyike, aki mozifilmekkel is büszkélkedhet, melyet nem más, mint a horror filmek egyik legnagyobb neve, mondhatni mestere, Wes Craven rendezett.

swamp-thing-movie-featured.jpg

A Mocsárlény sorozatot az Aquaman rendezője, James Wan fogja felügyelni, méghozzá executive producerként és nem meglepő módon, már meg is szólalt ezzel kapcsolatban a Twitteren:

A sorozatnak már szinopszisa is olvasható, így nagyjából megtudhatjuk, hogy mire készüljünk a sorozattal kapcsolatban:

Az amerikai járványügyi központ kutatója, Abby Arcane visszatér szülővárosába, a Louisiana államban található Houmába, hogy utána járjon egy mocsár vírus terjedésének. Meglepetésére beleszeret egy Alec Holland nevű tudósba, de románcuk nem lesz hosszú életű, mivel a férfi tragikus körülmények között életét veszti. Azonban Houmában igen különös dolgok zajlanak, így Abby megtesz mindent azért, hogy a mocsár misztikus titkaira fényt derítsen, hiszen megeshet, hogy szerelme is életben van még.

Azzal, hogy Wan képe került, elég egyértelmű, hogy horrorisztikus elemekkel lesz tele ez a sorozat, így nem lepődnék meg azon sem, hogy sokkal inkább a felnőtt korosztályt fogják célozni ezzel a Swamp Thing feldolgozással. Meglátjuk, mit hoznak ki ebből a történetből, hiszen hatalmas potenciál rejlik a karakterben, amit hiba lenne nem kihasználni.

tumblr_nxj78da7ba1sov7ggo2_1280.jpg

Szólj hozzá

sorozat TV DC Universe Aquaman James Wan Swamp Thing Mocsárlény DCTV Alec Holland DC Streaming