2018. máj 10.

Superman játék a láthatáron?

írta: TheRich
Superman játék a láthatáron?

Végre megtörténhet a csoda és az idei E3 alatt egy több éve várt bejelentéssel készülhet az Arkham játékokról is híres Rocksteady?

superman-game-750-400.jpg

Nem ez lenne az első eset, mikor előtérbe került egy Superman játék érkezése a Rocksteady háza tájáról. Szinte évente bukkan már fel ez a téma pletyka formájában, a helyzet viszont az, hogy ezúttal a híresztelések hangosabbak, mint valaha. Sőt mi több, eljutottunk oda, hogy már nem csak állítólagos koncepciók, hanem információk is napvilágot láthattak a játékról!

rocksteady_superman_screenshot_20171103083720_1_original_760x760.jpg

Habár a következő sorokat nem venném túl komolyan, többek között azért, mert a 4chan fórumról származnak, azonban volt már pár eset, mikor az innen származó pletykák valósággá váltak. Így aztán mindenki döntse el maga, hogy hisz-e a következő soroknak, vagy sem (idővel úgyis mindenre választ kapunk):

  • A játék motorja: Unreal Engine 4
  • Megnyílnak Metropolis kapui, hatalmas lesz a világ (nagyobb, mint az Arkham Knightban)
  • Nem tudunk Clark Kentként játszani
  • Brainiac a főellenség
  • Legyengített Superman (TAS szinten)
  • Részlegesen elpusztítható városrészek (Akárcsak az Arkham Knightban)
  • Harcrendszer az Arkham játékokból ismert free-flow stílusra épül, csak kiegészítve a repülés képességével (lényegében Dragon Ball Z szerűen lehet majd harcolni)
  • A történet az Arkham Univerzumon belül játszódik
  • Rakat Easter Egg

Ezen kívül egy olyan infót is olvashatunk a neten, hogy a Rocksteady és a WB Montreal egy multiplayer játékon is munkálkodik. Többek között azért is lényeges mindez, mert ezek lehetnek az első lépések egy pár év múlva kiadásra kerülő Igazság Ligája játékhoz.

Első körben azonban Superman kap fő szerepet, így a fejlesztőknek lesz idejük a karakter irányítását úgymond "letesztelni", tökéletesíteni, hogy a későbbiekben már egy kiforrott harcrendszert mutathassanak be az Igazság Ligájában.

superman-555x312.jpg

Én őszintén szólva már úgy vagyok a dolgokkal, hogy hiszem, ha látom. Sajnos tényleg régóta híresztelik már a Superman játék érkezését, ezért aztán reménykedem, hogy tényleg a 2018-as év hozza meg a változást. Végül is, ha valamikor, akkor Superman születésének 80. évfordulóján szép ajándék lenne egy ilyen bejelentés!

 

Forrás:

FandomWire

Szólj hozzá

képregény comic videójáték videogame DC Superman Clark Kent Arkham Asylum Rocksteady Arkham Knight Arkham City Arkham Origins