2018. máj 17.

Batman és Superman kockafejek formájában

írta: TheRich
Batman és Superman kockafejek formájában

Már nem kell kiszivárgott fotókat nézegetni, végre kapható a boltokban a Batman és Superman Brickheadz szett!

wp_20180517_16_34_55_pro.jpg

Az Igazság Ligája kockafej formában december végén foglalta el méltó helyét a boltok polcain. Első körben négy karakter érkezett, Wonder Woman, Cyborg, Flash és Aquaman, így csak két karakter hiányzott a filmes felhozatalból, Batman és Superman. Én személy szerint tényként kezeltem, hogy egyszer velük is kiegészül a gárda. Lássatok csodát, mindez meg is történt:

wp_20180517_16_36_28_pro.jpg

Ahogy ez a két hős, úgy maga a doboz is különlegesnek mondható, hiszen rögtön dupla pakkban kaphatjuk meg őket. Ez persze azt jelenti, hogy az eddig megszokott 3500 Ft (megsúgom van hely ahol most 2700 Ft) helyett, 7300 Ft-ot kell fizetni a készletért. Ez az összeg kicsit több, mintha külön lettek volna csomagolva a figurák, de az a pár száz forint manapság nem oszt, nem szoroz.

Magukat a kockafejeket pillanatok alatt össze lehet rakni, főleg ha rutinos az ember, és bár inkább csak díszként érdemes rájuk tekinteni, de ha valaki LEGO fanatikus és egyben imádja ezeket a karaktereket, akkor megkapja imádata tárgyainak tökéletes egyvelegét.

Azt mondjuk hozzá kell tegyem, hogy első körben engem a Superman kockafej győzött meg (többek között) arról, hogy megvegyem ezt a készletet, de az építés után rá kellett jönnöm arra, hogy igazság szerint Batman sokkal részletesebb és jobb építmény, mint az Acélember kocka változata (ez persze csak egyéni véleményem).

Sőt mi több, olyannyira megtetszett, hogy egy kis ajándéknak köszönhetően még a figura talpazatát is át tudtam alakítani, hogy sokkal jobban passzoljon Batman karakteréhez.

Egy szó, mint száz, érdemes lecsapni erre a szettre, hiszen Superman Brickheadzhez eddig szinte lehetetlen volt hozzájutni, Batfleck pedig sokkal inkább jobban mutat az ember polcán, mint például a LEGO filmes Batman kockafej. Meg aztán, LEGO-ról van most szó, ezért a lehetőségeinknek ténylegesen csak a kreativitásunk szabhat határt, így unalmas perceinkben akár egy kicsit módosíthatunk is a meglévő készleteink segítségével a kockafejeken:

The Cave (@the_cave_blog) által megosztott bejegyzés,

Szólj hozzá

játék film kocka gyűjtemény kockafej DC LEGO Batman Ben Affleck Justice League Superman Henry Cavill Igazság Ligája DCEU Brickheadz