2018. júl 26.

Az Aquaman LEGO szett már most a tied lehet!

írta: TheRich
Az Aquaman LEGO szett már most a tied lehet!

A film még konkrétan sehol, de az Aqauamn filmhez tartozó LEGO szett már kapható is a boltokban!

Már most együtt csobbanhatunk Aquaman oldalán a harcba, méghozzá Fekete Rája ellen, igaz csak kocka formában. Habár szerintem kicsit még korai, de a boltok polcain már találkozhattok a karácsony táján mozikba kerülő Aquaman film LEGO szettjével. A képen látható jelenet tuti, hogy SPOILER, de ugyebár LEGO-ról beszélünk, őket az ilyesmi nem zavarja:

Az egy dolog, hogy itt és most első sorban a játéké a főszerep, de nem árt közelebbről szemügyre venni a dobozt sem. Igaz, hogy maga a figura már elárulja, hogy a filmben fontos szerepet kap Aquaman képregényekből ismert megjelenése, de eddig nem igazán láthattunk a mozifilmes királyt a már-már legendássá vált öltözetben...egészen idáig:

momoaquaman.jpg

Jó azt az egy alkalmat azért nem szabad elfelejteni, mikor szobor formájában ki is állították a feljebb látható öltözetben Momoa szobrát (erről bővebben ITT olvashattok):

18342536_1446022592124549_8866478563033561351_n.jpg

Visszatérve az építőkockákhoz. A LEGO a Comic Con ideje alatt bemutatott egy életnagyságú Aquaman szobrot is, melynek elkészítéséről alább meg is nézhettek egy videót:

Ha pedig a fentiek után egy saját Aquaman LEGO szoborra vágytok, és bírjátok a FUNKO figurákat, igaz kocka formában, akkor van egy jó hírem, az is megoldható manapság:

wp_20171227_21_07_42_pro.jpg

Szólj hozzá

játék film kocka játékok kockafej San Diego DC LEGO Aquaman Amber Heard Black Manta Jason Momoa Comic Con DCEU Mera