2018. aug 02.

Az Aquaman LEGO szett

írta: TheRich
Az Aquaman LEGO szett

Talán spoileres, talán nem, de egy biztos, a LEGO már most piacra dobta az Aquaman filmhez tartozó szettet, amit volt szerencsém közelebbről is szemügyre venni.

dsc_0163.JPG

Az Aquaman film elég valószínű, hogy megváltoztatja mindenkiben a vizek uráról eddig kialakult képet. Végül is hamarosan megismerhetjük a karakter egy olyan oldalát, amit eddig nem igazán láthattunk, vagyis a menő szuperhőst. Hogy mindezt életérzést mennyire adja vissza ez a LEGO szett? Nos, maradjunk annyiban, hogy nem igazán, de legalább van már ilyen is a boltok polcain.

Az igencsak figyelemfelkeltő doboz tartalmának a legjobb része mindenképpen a három figura a szememben. A figurák meglepően jól kidolgozottak, sőt mi több, dombornyomottak. A LEGO továbbra is tartja magát a jó szokásához, és a háromból két karakternek is dupla arcot adott. Fekete Rája az egyetlen kivétel, hiszen a sisak alatt fejjel nem találkozhatunk, viszont még így is az egyik legpofásabb figura a dobozban.

De ez még mind semmi! Egy cápát is kapunk a szetthez, hiszen kell valaki, akit Atlantisz királya irányíthat.

Természetesen nem szabad megfeledkeznünk az építményről sem. Ha mindig is egy LEGO-ból épített rájára vágytunk, akkor van egy jó hírem, most meg is kaptuk (fegyverzettel felszerelve). Nem kell egy túl nagy gépezetre számítani, így aztán maga az építés se jelenthet kihívást legtöbbünk számára, de a végeredmény legalább ötletesnek mondható:

Az esetemben igaz a mondás, ajándék lónak ne nézd a fogát. Ezt a szettet végül is csak úgy poénból kaptam, és még akkor is ha pár perc alatt össze lehetett rakni a doboz tartalmát, jó kis porfogónak mondató ez a LEGO szett.

Szólj hozzá

játék film kocka DC LEGO Aquaman Amber Heard Black Manta Jason Momoa DCEU Mera Fekete Rája