2018. sze 12.

UPDATE! Henry Cavill többé már nem Superman?

írta: TheRich
UPDATE! Henry Cavill többé már nem Superman?

Sajnos most úgy néz ki nem pletykáról beszélünk, Henry Cavill, három film után elég valószínű, hogy maga mögött hagyja vörös köpenyét.

tumblr_o4kdeerkzw1uo2qddo1_500.gif

Update! Megszólalt a stúdió és Henry menedzsere is az ügyben! - erről lejjebb olvashattok!

Maga a "robbanás" állítólag akkor történt, mikor a Warner Bros. mindenképpen egy Superman cameot akart beletenni a Shazam! filmbe, de Cavill ennek nem tudott eleget tenni. Lényegében ebből adódóan köszönhették meg a színésznek a közreműködést a stúdió fejesei.

Már várható volt, hogy valaki dobbantani fog egy ikonikus DC szuperhős szerepből, de álmomban sem gondoltam volna azt, hogy Cavill lesz az...

Szomorú hír ez, amennyiben igaz mindez, hiszen ha valaki, akkor Henry tényleg született Superman volt. Elképzelésem nincs, hogy mik a tervei ezek után a Warner Bros.-nak, de nem csodálkoznék azon, amennyiben visszatérnének a különálló filmek gyártásához, ha már az univerzum építés távol áll tőlük.

A Warner Bros. a hírek szerint hamarosan egy sajtóközleményt is közzétesz az üggyel kapcsolatban, akkor mindenre fény derül!

UPDATE! Megérkezett a várva várt közlemény, amitől nem leszünk okosabbak, de legalább ilyen is van!

"Habár egyelőre nincs tervben egy soron következő Superman film, de mindig is tiszteltük és jó kapcsolatban voltunk Henry Cavillel, és ez változatlan marad" 

Nos ez minden, csak nem a helyzet tisztázása. Van egy olyan érzésem, hogy most ezerrel elkezdik újratárgyalni a színész szerződését, amire többek között Cavill menedzsere is utalhatott az alábbi posztban:

 Most már csak egy valaki tisztázhatja igazából a helyzetet, és az nem más, mint maga Superman.

tumblr_p0ary99za31rq9ihbo2_r1_540.gif

Szólj hozzá

film DC Superman Henry Cavill DCEU