2019. jan 08.

BRÉKING! Érkezik a Batman képregénysorozat!!

írta: TheRich
BRÉKING! Érkezik a Batman képregénysorozat!!

Az Eaglemoss aztán tud időzíteni. Egy újabb képregénysorozat lát hamarosan napvilágot, ami nem mást, mint Batman legendáját hivatott nagyobb közönség elé tárni.

original.png

Nem csalás, nem ámítás. Ez most tényleg megtörténik. A külföldön nagy sikerrel futó, The Legend of Batman  (A legendás Batman) sorozat már hazánkban is boltok polcaira kerül. Ez pont időben lett bejelentve, hiszen tudva levő, hogy hamarosan kiadja a DC a Detective Comics #1000 is. Így aztán igencsak szép évnek néznek elébe a Batman rajongók, hiszen most aztán lesz kínálat, amiből válogathatnak majd.

Ahhoz, hogy egy kicsivel többet megtudjunk a sorozatról, azt javaslom, hogy csekkoljátok le a The Legend of Batman Wikipedia oldalát. Elég valószínű, hogy a DC gyűjteményhez hasonlóan, most is a külföldi megjelenési sorrendet fogja követni az Eaglemoss.

Egy tuti, az első kötetek már megegyeznek a külföldi sorrenddel, hiszen például az első két történet, amit megkaphatunk majd, nem más lesz, mint a zseniális Scott Snyder által írt Batman: Zero Year lesz, ami részben a Gotham sorozat jelenlegi évadát is ihlette.

gallerycomics-1900x900-20140507-bm-v4-zero-yearcv-533ddde98ab981-104756.jpg

Akit pedig csak az ajándékok miatt érdekel a sorozat, az is készüljön, hiszen várnak ránk bőven meglepetések az előfizetések mellé:

original_1.png

Habár vannak, voltak és lesznek is fenntartásaim az Eaglemoss kiadványok fordítását és esetekben minőségét illetően, de azt hiszem ez egy olyan eset, mikor ténylegesen egy kihagyhatatlan ajánlattal nézünk szembe. Végül is most esélyt kaptunk arra, hogy tulajdonunkba kerülhessen jó pár legendás Batman történet, méghozzá magyar nyelven.

Forrás:

Eaglemoss

Wikipedia

Szólj hozzá

sorozat magyarország képregény comic collection gyűjtemény Batman Eaglemoss