2016. jan 20.

A DC nagy napja: Az Igazság Ligájának hajnala

írta: TheRich
A DC nagy napja: Az Igazság Ligájának hajnala

Bemutatták a DC szuperhősökből álló csapatának tagjait!

A DCEU (DC Moziverzum) hódító útjára indult! Rögtön első körben betekintést nyerhettünk a készülő Wonder Woman film pár jelenetébe, ami az eddig látottak alapján igencsak jó filmnek ígérkezik. Kifejezetten tetszik, hogy úgy néz ki teljes mértékben felöleli a hősnő történelmét, ami valljuk be, eddig nem igazán történt meg szóval külön öröm ezt látni:

De persze nem csak Diana Prince volt az egyetlen a Liga tagjai közül, aki pár pillanat erejéig rivaldafénybe került, mivel Flash, Cyborg, Aquaman, sőt még a Zöld Lámpás Alakulat is bemutatkozott, bár csak promó képekben, amit videók formájában tálaltak számunkra, de ez is több, mint a semmi! 

Flash láthatóan Wally West jelével van felszerelve, de ez ne tévesszen meg senkit, hiszen megesik, hogy Barryt Allen jelmezét is ezzel a jelvénnyel ábrázolják! Meg aztán egyértelmű, hogy a sorozattól való elvonatkoztatás miatt választották ezt a megjelenést kedvenc hősünk számára!

Sokan csodálkoznak, hogy Cyborg is a Liga tagjaként mutatkozik be, holott a New 52 sorozatot ismerve ez mégse annyira új keletű dolog, szóval üdvözöljétek Victor Stone-t:
czik02_wkaaap0p.jpg

Aquaman-hez sokat nem is fűzök hozzá, hiszen Momoa és a látottak önmagukért beszélnek. Tökéletes választás, jó színész, kíváncsi leszek, hogy mit hoznak össze a főszereplésével készülő filmben! Higgyétek el nekem, nem olyan haszontalan hős, mint ahogy mondják!

 

Szólj hozzá

DC Green Lantern Justice League Aquaman Wonder Woman Villám CW The Flash Cyborg Igazság Ligája