2016. ápr 07.

A Suicide Squad második előzetesének titkai

írta: TheRich
A Suicide Squad második előzetesének titkai

Nemrég megnéztem párszor a Suicide Squad, avagy az Öngyilkos Osztag második, egyben hivatalos előzetesét, és rájöttem, hogy még nem csináltam belőle komolyabb posztot. Megkésve bár, de törve nem, gondoltam bemutatom nektek, hogy milyen titkokat és utalásokat szúrtam ki a Suicide Squad bemutatójában! Vigyázzatok, mert a poszt SPOILERT is tartalmazhat!

12047170_974834352576711_8306286692443393898_n.jpg

Mielőtt belevágunk, azt remélem már tudjátok, hogy a napokban felreppent hír azzal kapcsolatban, hogy több poént és lazább stílust kapjon a Suidice Squad kamunak bizonyult! Maga Jai Courtney vetett véget ezeknek a pletykáknak (erről bővebben ITT)! Szóval nyugi, a hangvétel nem fog változni, végül is DC film, csaj az akció lesz több. Na de most, hogy tiszta vizet öntöttünk a pohárba, kezdjük is a posztot!

Alex Ross Joker

Úgy néz ki, hogy a film készítői láttak már pár képregényt, amihez Alex Ross adta a nevét. Az előzetesben és valószínűleg a filmben is lesz utalás a rajzoló által megálmodott világra, ezt bizonyítja ez a kép is:

jokeralexross.jpg

Joker öltözéke sokaknak ismerős lehet, hiszen az 1999-ben piacra dobott, majd 2015-ben újra kiadott Batman: Harley Quinn kötet borítója kelt életre a filmnek köszönhetően. Az alábbi képet Alex Ross készítette, aki csak úgy nevezi az alkotást, hogy Tangó a gonosszal:

tangowithevilalexross.jpg

Sokan azt is tudják, hogy megjelent ehhez egy variáns borítós kiadás is, ahol a Denevér is felüti a fejét! Lehet ez egy jel arra, hogy Batman is fontos szerepet kap majd a filmben?!

sayhellotobatman.jpg

Tetovált ember

Szóval Common akcióba lendül, méghozzá a Tetovált Ember (Tattooed Man) szerepében! Képessége lényegében annyi, hogy a testére varrt tetoválásokat életre tudja kelteni! De mindenesetre ezt a bemutatóban is láthatjátok:

tetovaltember.jpg

Joker and Harley őrült szerelme

Joker és Harley Quinn egy elválaszthatatlan páros. Szerelmük maradjunk annyiban, hogy nem mindennapi, de azt hiszem, hogy erre a filmben is kitérnek majd elég komoly szinten. Amire igazán kíváncsi vagyok, hogy miképp mutatják majd be az őrült szerelmét a két bohóc ruhás flepnisnek!

suicide-squad-trailer-harley-quinn-origin-chemical.jpg

Egyébként poén, hogy egy szívet formál a festék Joker és Harley körül! :D

Captain Boomerang és a bumerángjai

Ki gondolta volna, hogy Bumeráng Kapitány használni fogja a legendás fegyvereit, vagyis a bumerángokat:

boomerang.jpg

Az Arkham videójátékok (Killer Croc)

A Batman Superman ellenben már kaptunk ízelítőt arról, hogy milyen, mikor életre kel mindenki kedvenc Batman videójáték sorozata, szóval külön öröm látni, hogy a Suicide Squad is folytatja a hagyományt! Killer Croc alábbi jelenete egy az egyben olyan, mint mikor magával rántotta Madárijesztőt az Arkham Asylumban a vízbe!

killercrocskwad.jpg

Remélem idővel tovább mutálódik majd Killer Croc, valami ilyesmivé:

2043800-813l.jpg

Bónusz:

Bumeráng postán érkezik, szó szerint:

Legyetek óvatosak, hogy mit rendeltek online, még a végén egy egész embert kaptok a csomagban!

boomerangmail.jpg

Egyébként a film történetéről is van már egy teóriám, de azt egy külön posztban fogom elmesélni! Annyit elárulok, hogy ez a poszter elég sokat elárulhat:

jokerposter_1.jpg

Ja amúgy Joker szája olyan, mint egy denevér, kicsit átszínezve még inkább átjön:

joker_smilebat_symbol.jpg

Szólj hozzá

DC Batman Joker Harley Quinn Suicide Squad Öngyilkos osztag