2016. máj 02.

Gondolatok a DC filmes pletykákról 2: James Wan közbelép

írta: TheRich
Gondolatok a DC filmes pletykákról 2: James Wan közbelép

Ideje volt már, hogy valaki odacsapjon az asztalra.

Devin Faraci és persze a Birth.Death.Movies. újra alkotott a hétvégén, amivel rendesen felhúzta a DC fanok idegeit. Annak ellenére, hogy egy "eltitkolt forrása" szerint James Wan távozni készült a rendezői székből. Az Aquaman rendezője egy tweettel reagált minderre:

Hát igen, ezek az "eltitkolt források" néha tévedhetnek is. Mondjuk Wan egész rendes volt, mert megkért mindenkit, hogy ne essenek neki Faraci torkának. Mondjuk igaza van, kredibilitásának így is teljes mértékben lőttek már, nem kell neki több pofon:

Kicsit vicces, hogy megint a rendezőnek kellett közbe avatkoznia. Egyszer már David Ayer is megtette ezt, pont Faraci miatt:

Szóval minden marad a régiben. Ennyit Faraciról, a Birth.Death.Movies. weblapról és a pletykáikról, amikkel egyre valószínűbb, hogy a reggeli kávé előtt állnak elő. Ennél már csak az lenne viccesebb, ha azt jelentenék, hogy tudják mi lesz a következő Batman filmben...ja várjunk csak, már ezzel is előrukkoltak... :D Inkább bele sem megyek már a dologba.

Viccet félretéve, attól függetlenül, hogy Wan marad, az nem azt jelenti, hogy Snyderrel ne lennének gondok. Azért valljuk be nem kis pénzről van szó egy hasonló kaliberű film esetében, de ezt az előző posztban is írtam. Egy biztos majd a Warner kezelni fogja a dolgokat, van már ilyesmivel némi tapasztalata. Mindezek ellenére a DCEU megy tovább, ráadásul hamarosan a világ megtudhatja, hogy Aquaman tényleg király (jó mondjuk nem a Hanna-Barbera rajzfilmekben :D).

img_5591.jpg

Spekuláció, clickbait és gyűlölet van dögivel a DC mozikkal kapcsolatban. De így van ez jól, hiszen ezek azok a filmek, amikre vadászni fognak, mert képesek lesznek túlélni minden támadást. Végül is a Batman Superman ellent is hatalmas gyűlölet övezte, már a film bejelentésekor, mégis elkészült. Van akinek a szemében sikeres lett, van, akinek nem, általában így működik egy film. Tovább megyek, Affleck-et is utálta mindenki, aztán lássunk csodát, megkaptuk az eddigi legjobb filmes Batmant! Szóval itt zárom is a dolgokat. Inkább írom a rivaldafényben posztot.

iwkxzue.gif

Szólj hozzá

pletyka twitter DC Warner Batman James Wan DCEU Aquman