2016. júl 19.

Idén lesz 75 éves Wonder Woman

írta: TheRich
Idén lesz 75 éves Wonder Woman

Idén egy ikonikus szuperhősnő évfordulóját ünnepli a DC, hiszen az egyedülálló és utánozhatatlan Wonder Woman 75 éves lesz! Igaz, a Csodanő hivatalos születésnapja kb. decemberre tehető (All Star Comics #8), de azért jó tudni, hogy a DC már mostantól a szuperhősnőre koncentrál!

wonder_woman_card.jpg

Wonder Woman egy olyan időszakban került be a köztudatba, amikor a nőknek és a férfiaknak egyaránt szüksége volt hősökre. Habár a csatatéren konkrétan nem, de legalább képregények formájában ott volt mindenki számára, hogy átsegítse az olvasókat, és ezzel az emberiség egy részét egy szörnyű háború viszontagságain. Kapott hideget meleget a kiadó a karakter miatt, mivel olyan szerepköröket töltött be, amit női szuperhős azelőtt sosem, de mit sem számít a múlt, hiszen nem kellett sok idő ahhoz, hogy pár évtized alatt egy igazi legendává váljon. Erre komolyabban valszeg majd a konkrét születésnapján térek vissza, és most át is adnám egy kicsit a DC-nek a szót:

Wonder Womannel egyébként jó párszor foglalkoztam már a blogon, mivel többek között történelmének egy részét (ITT), és a kosztümének változását is átvettem már (ITT), hogy képbe kerüljetek a karakterrel kapcsolatban. Úgyhogy örülök, hogy most még a karakter évfordulóját, vagy ha úgy tetszik "születésnapját" is együtt ünnepelhetjük majd! Szóval ne lepődjetek meg, ha párszor találkoztok a következő hónapokban ezzel a jellel:

wonder-woman-c-800.jpg

Oh és jut eszembe, jobb lesz odafigyelni...megeshet, hogy egy ilyen kaliberű hősnek az évfordulóját, egy előzetessel ünnepli meg hamarosan a Warner! ;)

wonde.gif

Szólj hozzá

film képregény comic DC Wonder Woman Csodanő Gal Gadot