2016. okt 03.

És a legújabb Batman film címe nem mást, mint...

írta: TheRich
És a legújabb Batman film címe nem mást, mint...

Micsoda meglepetés érte ma a világot! Ben Affleck, az Associated Press számára elárulta, hogy mi lesz a következő Batman film címe! Most mindenki kapaszkodjon... THE BATMAN.

batman_1.jpg

Na igen, gondolom ez a hír most sokakat sokként ért, de legalább ennyivel is közelebb kerültünk ahhoz, hogy hamarosan egy újabb Batman filmet köszönthessünk a filmvásznon. Egyébként ezt a címet már jó pár fan made trailer készítő réges-régen elkezdte használni, szóval mondhatnánk, hogy tényleg semmi új nincs a nap alatt. Íme az egyik kedvencem ezek közül:

Ben Affleckről egyébként nem árt tudni, hogy nagyon tud beszélni, mikor olyanja van, így a film forgatókönyvének az állásáról is mesélt egy keveset:

"A forgatókönyv jól halad, nagyon izgatott vagyok a dolog miatt, és biztosítalak abban, hogy ha valami érdemleges történik, akkor arról hallani fogtok róla."

Ezt nevezem én semleges válasznak, de a lényeg az, hogy legalább mondott valamit Affleck. Végül is egy ideig azt sem kötötte az orrunkra, hogy a film rendezője lesz.

Most már, hogy ezzel az infóval is több lett az életünk, itt az ideje, hogy kicsit eltávolodjak a blogon a hírektől, már amennyire lehetséges manapság, ha a DC-ről van szó, és inkább az érdekességek világába induljak el. Első körben az Igazság Ligája előzetesét szedem kicsit darabokra. Tudom, hogy ezt már páran megtették, de most én vagyok soron ezzel kapcsolatban, sőt nemsokára még pár képregényről is szó fog esni!

Forrás:

Associated Press YouTube

Szólj hozzá

film DC Batman Ben Affleck Bruce Wayne DCEU