2017. jan 08.

Újabb fotó az Igazság Ligájáról!

írta: TheRich
Újabb fotó az Igazság Ligájáról!

UPDATE! Mivel először a kiszivárgott képet tettem ki, ezért kicseréltem HD felbontásúra!

Derült égből VILLÁMcsapás, hiszen egy friss és ropogós Igazság Ligája kép került fel a netre! Feltehetőleg egy filmes magazinban fog hamarosan debütálni a fotó, amiről most visszakacsint ránk a Liga, először csak szivárogtatták a képet, aztán lássatok csodát, megkaptuk HD-ban is:

e38e999df59127e9dd56c782b88e9582264f0189c19e466a23097d917ad55eac.jpg

Ha már Igazság Ligája kép, nem árt egy pillantást vetni arra az Instagram posztra sem, amit Henry Cavill profilján láthattunk nemrég.

maxresdefault_2_1.jpg

Miután helyre áll a hite az emberiségben, és Superman önzetlen tette inspirálja, Bruce Wayne, az oldalán újdonsült társával Diana Prince-el útnak indul, hogy szembe nézzen egy közelgő és hatalmas ellenséggel. Együttes erővel Batman és Wonder Woman összeállítanak egy metahumánokból álló csapatot, hogy legyőzhessék a közelgő gonoszt. Azonban megeshet, hogy a hősökből álló liga már elkésett, hiszen Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és Villám mire összeáll, addigra a Föld elleni invázió katasztrofális méreteket ölt!

Szólj hozzá

film Flash DC Batman Ben Affleck Justice League Aquaman Wonder Woman Cyborg Jason Momoa Ray Fisher Gal Gadot Ezra Miller Igazság Ligája DCEU