2017. jan 31.

Új rendezőt keres Batman!

írta: TheRich
Új rendezőt keres Batman!

Nem könnyű manapság Batman élete. Sajnos Batfleck úgy érzi, hogy túl nagy rajta a nyomás, hiszen szinte lehetetlen manapság egyszerre négy szerepkört is betölteni egy ekkora hollywoodi produkcióban. Szomorú, de érthető, ami Affleck döntését illeti...

24v2ul4.jpg

Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de sajnos megtörtént, aminek nem szabadott volna. Ben Affleck otthagyta a Batman rendezői székét, DE A SZEREPET NEM! Mivel a színész nagyon jól tudja, hogy a fanok milyen hisztisek tudnak lenni, ezért gyorsan egy közleményt is kiadott ez ügyben:

"Van pár olyan karakter, akik különleges helyet foglalnak el a rajongók szívében. Ehhez a szerephez (Batmanhez) koncentráció és szenvedély szükséges, hogy a lehető legjobb formámat hozzam. Világossá vált, hogy nem megy egyszerre a két munkakör olyan szinten, mint amit igényelnek. A stúdióval közösen úgy döntöttem, hogy keresek magam mellé egy rendezőt, aki segítségemre lesz egy ilyen hatalmas film elkészítésében. Része maradok mindennek, és a film el fog készülni, de egyelőre rendezőt keresünk. A továbbiakban is teljes mértékben elkötelezettje leszek a filmnek, és már alig várom, hogy életre keltsük ezt az egészet a rajongók számára."

Mint mondtam a poszt elején, szomorú, de érthető mindez. Nem könnyű egyszerre rendezőnek, írónak, producernek, és főszereplőnek lenni egy ekkora kaliberű produkcióban, ami ráadásul soha nem látott média és rajongói figyelmet is kapott. Én azt mondom, hogy jobb is levennie a saját válláról egy kevés nyomást. Így legalább távolabb állunk attól, hogy középszerű Batman filmet kapjunk.

Amiatt sem kell aggódni, hogy sokáig rendező nélkül marad a film. Először is a Batmanről beszélünk. Ki ne akarná ezt a nevet szerepeltetni manapság az önéletrajzában? Meg aztán Affleck már ki is szúrt valakit, akit kifejezetten jónak tart a szerepkör betöltésére. Megeshet, hogy hamarosan Matt Reeves, a Majmok Bolgyója: Háború film rendezője fogja átvenni Batfleck megüresedett székét!

Szólj hozzá

film DC Batman Ben Affleck DCEU