2017. ápr 12.

Új posztert kapott az Igazság Ligája

írta: TheRich
Új posztert kapott az Igazság Ligája

Megvan a mai nap meglepetése is, ami természetesen egy újabb plakát az Igazság Ligájához. Igaz, hogy már kaptunk párat az elmúlt időszakban, de azért mindig örülünk egy újabb darabnak. Végül is megeshet, hogy ez a kép sokak falán fog lógni a közeljövőben:

jai-courtney-naked-suicide-squad.jpg

Amennyiben pedig lemaradtatok volna az előző poszterekről, akkor ezeknek a gyűjteményét ITT tekinthetitek meg.

„Clark Kent/Superman halála után, ki Doomsday kezei által lelte halálát, az igazságosztó Bruce Wayne/Batman úgy dönt, hogy hátrahagyja az eddigi extrém módszereit, és elkezd olyan rendkívüli hősök után kutatni, akikből egy ligát tud létrehozni, hogy együttes erővel védhessék meg a Földet a gonosz erőkkel szemben. Diana Prince/Wonder Woman segítségével Batman felkeresi a kibernetikusan felturbózott egykori futballsztárt, Vic Stone/Cyborg-ot, egy szélvészt, Barry Allen/Flash-t, végül pedig Atlantisz királyát, Arthur Curry/Aquaman-t. Ők közösen néznek majd szembe Steppenwolf-al, aki nem másnak, mint a hatalmas Darkseid-nak parancsára jött a földre azért, hogy megtaláljon három elveszettnek hitt tárgyat.”

Szólj hozzá

film poszter Flash DC Batman Ben Affleck Justice League Aquaman Wonder Woman Cyborg Jason Momoa Ray Fisher Gal Gadot Ezra Miller Igazság Ligája DCEU