2017. jún 30.

Hivatalos képeken a LEGO Igazság Ligája szettek

írta: TheRich
Hivatalos képeken a LEGO Igazság Ligája szettek

Kicsik és nagyok most egyaránt örülhetnek. Kedvenc építőkockáink formájában is érkezik az Igazság Ligája, ami persze nem meglepő és nem is újdonság, hiszen lassan nincsen film egy LEGO szett nélkül.

legodcjl.jpg

A ligához három szett van egyelőre betervezve a LEGO által. Egy kisebb, egy közepes és egy marha nagy darab. Mivel az árakról már korábban ITT írtam, ezért most erre nem térnék ki, inkább lássuk, hogy végül is mik lesznek a dobozokban.

Első körben kezdjük a legkisebb szettel, ami az Atlantiszi Csata nevet viseli. Ebben természetesen Arthur Curry, aka Aquaman kapja meg a főszerepet. Az igazán meglepő az egészben az, hogy a figura a karakter "ikonikus" öltözetét viseli, és ez első ránézésre egész menőnek hat:

 

Batman fegyverarzenáljának egy része is megjelenik LEGO formában. A Knightcrawler, vagy ha úgy tetszik Nightcrawler, egy denevér szerű robotikus gépezet is szerepet kap majd (ezt láthattuk az előzetesben is). Persze itt most nem is igazán a fegyverzeten van a hangsúly, hanem azon a kis dobozkán, ami Flash kezében van..csak nem egy spoilert nyomott a képünkbe a LEGO a jó szokásához híven? 

Végül pedig következzen az óriás szett, ami egyaránt bemutatja nekünk a Ligát akció közben, méghozzá Steppenwolf-al szemben, de még Batman hatalmas csapatszállítójával, egy új Batmobillal, a Repülő Kutyával (Flying Fox) és Supermannel is találkozhatunk, ha megépítjük a monstrumot (Flash és Aquaman azért nincs ebben a szettben, mert azokat csak az előző szettekkel együtt kaphatjuk meg):

Szólj hozzá