2017. dec 28.

Az Igazság Ligája kocka formában

írta: TheRich
Az Igazság Ligája kocka formában

Van egy kis hely a szobádban? Akkor építsd meg magad az Igazság Ligája hőseit!

wp_20171227_21_07_42_pro.jpg

Nem vagyok nagy rajongója a Funko POP figuráknak, vagy éppen a szuperhősök és egyéb karakterek túlzottan cuki vagy torz ábrázolásának, de valamiért a LEGO által gyártott Brickheadz-eknek most nem tudtam ellen állni. A jó öreg kockagyár pár napja piacra dobott néhány új kockafejet, amik kivételesen nem a Batman család tagjait, hanem az Igazság Ligája hőseit ábrázolják.

002-facbeook-template-3.jpgVannak jobb és rosszabb darabok ezek között a gyűjthető LEGO kockafejek között, de nem kérdés, hogy a polcunk vagy éppen asztalunk hű őrei lehetnek ezek a figurák, melyeket ha rajongó vagy, és szeretsz építkezni is, akkor mindenképpen érdemes beszerezni.

Én már Aquamant és egy munkahelyi karácsonyi ajándékozásnak köszönhetően Flasht a gyűjteményem részeként tudhatom számon, és csupán napok kérdése, hogy a másik két figurát, vagyis Wonder Womant és Cyborgot is magaménak tudjam.

Azzal mondjuk számolni kell, hogy pár száz darabos szettekről beszélünk, így aztán nem tart sokáig összerakni ezeket a kockafejeket, de feldobja az embert, ezeknek a karaktereknek a látványa LEGO formában. Szóval, ha úgy tartja kedvetek és imádjátok a jó öreg dán építőjátékot, akkor ne habozzatok, és építsétek meg magatok a DC legnagyobb hőseit! ;)

Szólj hozzá

játék film kocka Flash DC LEGO Justice League Aquaman Wonder Woman Cyborg Igazság hajnala DCEU