2016. ápr 30.

Gondolatok a DC filmes pletykákról

írta: TheRich
Gondolatok a DC filmes pletykákról

UPDATE! Slamasztikában a DC filmek? Na ne röhögtessetek... :D

UPDATE: A történet folytatódik, hiszen James Wan üdvözletét küldte a világnak, méghozzá Aquaman társaságában! Ezt ITT láthatjátok.

A mai napon több hír is felütötte a fejét a neten a DC-vel és a Warnerrel kapcsolatban, amire a legtöbb híroldal természetesen rögtön rá is ugrottm ilyen pl. a magyar IGN is. A hírek között sajnos pletykák is vannak, amik szinte már a Warner  és ezzel a DC bukását jósolják meg. De persze azért finomítanak a dolgon és megoldást is kínálnak a legtöbben arra, hogy nehogy meghaljon a DCEU.

Egyes oldalak szerint a DC-nek utánoznia kéne a Marvelt, mert ez a helyes lépés. Hát kösz inkább nem, maradjon csak minden úgy, ahogy most megy. De komolyan, emlékezzetek vissza mi volt akkor, amikor a DC bepróbálkozott a Marvel formulával, hát nagy sikere lett a Zöld Lámpásnak (mondjuk én simán megnézem mai napig unalmas perceimben a Zöld Lámpást). Vannak dolgok, amik úgy vannak jól, ahogy. Nekem tetszett a BvS tónusa, nem zavar, ha picit visszavesznek a sötétségből, de nem kellenek ide túl drasztikus változtatások. Na de most térjünk rá a hírekre és pletykákra.

pkisbatman.png

A mai első hír, amit sokan olvashattunk, hogy a Flash rendezője, Seth Grahame-Smith távozott, méghozzá állítólagosan kreatív összeférhetetlenség miatt a Warnerrel. Mi a valódi oka annak, hogy lelépett, azt persze nem tudni, hiszen hivatalos állásfoglalás nem lett kiadva, Mondjuk én igazság szerint nem siratom meg Smitht. Örülök neki, hogy most debütált volna rendezőként, de inkább ne Flash-el gyakorolja, hogy mit szabad és mint nem. 

Természetesen Smith távozásának híre után két pletyka is felütötte fejét a neten a Warner háza tájáról. Az egyik az, hogy James Wan is állítólag távozni készül az Aquaman rendezői székéből, mert hát természetesen kreatív összeférhetetlenség van közte és a stúdió között. Most komolyan? Pár napja még a falon futkosott az örömtől Wan, hogy teljesen magáénak tudhatja az Aquaman filmeket, ráadásul a Warner egyik aranytojás tojó tyúkja jelenleg, szóval nem eszik azt olyan forrón. Mondjuk engem az ő távozása sem zavarna túlzottan, de ez más kérdés. Mindenesetre a lényeg annyi, hogy így vagy úgy, de hamarosan megtudja a világ mekkora király valójában Aquaman! :D

zack-snyder-justice-league-costumes.jpg

A második pletyka Zack Snydert érinti. Állítólag Snyder és a Warner egyfolytában egymásnak esnek a Justice League irányával kapcsolatban. Megérteném, hogy fél a stúdió, sok pénzt akar markolni, nem csak a rajongóknak szánt filmeket akar látni a vásznon, de azt ne feledjük el, hogy Snyder nélkül még a DC Moziverzum  (DCEU) sem születhetett volna meg, és ezt a Warner is nagyon jól tudja. A rajongók persze ezt elfelejtik. Ha tényleg akkora lenne a probléma, akkor nem csak Smithnek adták volna ki ma az útját!

A fenti két pletykában egy a kzöös, méghozzá a forrásuk, ez nem mást, mint a Birth.Movies.Death. Tudjátok ez az oldal volt az, aki szerint több poént akarnak beletenni a filmbe. Mint tudjuk, ezt több oldalról cáfolták már azóta (lásd ITT). Az a helyzet, hogy ennek az oldalnak a dolgozói már a kezdetek óta támadják a DC filmeket, ráadásul nem egyszer tévedtek is ezekkel kapcsolatban, szóval van kredibilitás dögivel.

green-lantern-1-green-lantern-25735615-800-335.gif

Egy szónak is száz a vége, kezdem unni a DC filmeket érő állandó támadásokat. Örülök, hogy egyes orgánumok clickbait-el kattintást szereznek így maguknak, végül is abból élnek, de jó lenne már pár olyan nap, amikor nem kell DC-t ért támadásokról olvasnom. Még ha rendezőket is váltanak, minden megy majd tovább terv szerint, lehet próbálkozni, de ettől még tovább fog menni az élet a Warner háza táján.

Szólj hozzá

pletyka DC Warner Bros Aquaman Villám Zack Snyder The Flash