2016. nov 14.

Igazság Ligája (film) fan artok

írta: TheRich
Igazság Ligája (film) fan artok

Egy év múlva ezen a napon (2017. november 17.) érkezik az amerikai mozikba az Igazság Ligája! Miután egy kis betekintést már kaptunk azzal kapcsolatban, hogy mire kell számítani egy ízelítő formájában, ezért gondoltam, hogy most keresek pár fan képet a deviantArt népének galériájában, amit érdemes lecsekkolni. Nem meglepő módon igen sok illusztrátor ihletődött meg a rövidke Igazság Ligája bemutatót látva, és szerencsére így komoly alkotások is születtek. Kíváncsi leszek, hogy az idő előrehaladtával mivel állnak még elő:

A fenti képeken sajnos egy valaki hiányzik, és ez egy Zöld Lámpás. Legyen az Hal Jordan, vagy Jon Stewart, sajnos azt kell mondjam, hogy az én szememben Zöld Lámpás nélkül nem igazán Liga a Liga. Aztán eszembe jutott, hogy nem kell aggódni.

Ha emlékeztek még arra a nagy DC napra, amit a BvS megjelenése előtt tartott a CW csatorna, akkor tudjátok, hogy sokáig őket sem fogjuk hiányolni. Így vagy észesei lesznek az Igazság Ligája kalandjainak. Ki tudja, lehet csak a meglepetés erejével élnek most is a JL filmnél!

maxresdefault-25.jpg

⚡️FLASH FACT⚡️#1: Véletlenek márpedig nincsenek, legalábbis sokan így tartják, lehet ez a helyzet az alábbi esetben is:

15134527_1246844072042403_8399086367385058179_n.jpg

⚡️FLASH FACT⚡️#2: Ki nem találnátok, hogy melyik hős halálának időpontja a képregény történelemben november 17., hát persze, hogy Superman! Tudom ám, hogy mire készülsz Snyder!

cblr541display.jpg

Jövő héttől egyébként újra a képregények világa felé kalandozok, csak annyi DC filmes dolog történt mostanában, hogy kicsit híroldal szerűbbé kellett avanzsálnom a blogot! Szóval bocsi utólag is ezért!

Szólj hozzá

film képek fan Flash DC Batman Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Cyborg Igazság Ligája DCEU