2016. nov 28.

Kezdődik az Invázió!

írta: TheRich
Kezdődik az Invázió!

Nehogy emlékeztető nélkül maradjatok!

Hamarosan kezdődik a CW csatorna eddigi legnagyobb DC eseménye, vagyis a Heroes v Aliens címmel ellátott crossover!

the-cw-legends-of-tomorrow-arrow-the-flash-supergirl-1024x512.jpg

Az űrlény (Dominátor) invázió első része a ma esti Supergirl epizódban kezdődik, ezután pedig a Flash, az Arrow, és persze a Holnap Legendái legújabb részeiben követhetjük nyomon a történet végkimenetelét. Amennyiben nagy rajongói vagytok a CW-n futó DC sorozatoknak, akkor ez most tutira a ti hetetek lesz. Íme egy kis ízelítő:

A sztori természetesen nem mást, mint a DC egyik legnagyobb eseményét, az Invázió! képregények történetét dolgozza fel. A három részből álló sorozat a 90-es években jelent meg, és bár feltételezhetően a CW nem adaptálja, hanem csak inspirálódik a képregényekből, de azért így is jó kis szórakozásnak ígérkezik a crossover. Végül is nem minden nap láthatunk a TV képernyőkön DC szuperhősöket űrlények ellen harcolni.

gallerycomics_1920x1080_20160413_inv_tp_56f31862dca488_38074828.jpg

Sajnos azt nem tartom valószínűnek, hogy esetlegesen Superman, aki az eredeti sztoriban fontos szerepet játszott itt is feltűnik majd, de ettől függetlenül azért nagy szám már az is, hogy talán végre elkezdődik egyfajta "ligának" a megalakulása a CW sorozatokban. Mondjuk ettől még személy szerint eléggé rettegek attól, hogy akkora csalódás lesz ez is, mint Flash és Supergirl közös epizódja, szóval azt még meglátom, hogy érdemes lesz-e írni a szinte mozifilm hosszúságú epizód együttesről. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy a remény hal meg utoljára.

tumblr_oh4k6h508b1qfykn6o1_540.gif

Szólj hozzá

sorozat Flash DC Arrow Supergirl Villám CW Zöld Íjász Legends of tomorrow DCTV