2017. jan 20.

Deathstroke támadásra kész

írta: TheRich
Deathstroke támadásra kész

"Életbe" lép a Judás Szerződés

Jobb, ha felkészültök Nightwing és Titán fanok, Deathstroke célkeresztjébe kerültek kedvenceitek! Végre feldolgozást kap az egyik legjobb DC sztori!

deathstroke.jpg

Slade Wilson, alias Deathstroke (Halálcsapás) mostanában hatalmas hírnévnek örvend. Ez többek között az egyre jobb képregényeknek és karakterisztikájának köszönhető, de azért sokat dob a dolgokon az is, hogy be lett jelentve, mint az Affleck féle Batman film egyik fő gonosza. Nem is csoda, hogy a DC animációs osztálya kihasználja ezt a hirtelen jött sikert, méghozzá a Judás Szerződés (Judas Contract) feldolgozásával.

deathstroke_judas_contract.jpg

Kevesen tudják (legalábbis remélem, hogy kevesen), azonban Deathstroke nem Batman ellenségeként debütált a DC világában. Sokkal inkább Robin fejére fájt a foga, és nem egyszer közel is került ahhoz, hogy végezzen a csodafiúval, sőt még a barátaival is, akik a Tini Titánok néven futottak. 

teen-titans-the-judas-contract-cast-600x338.jpg

Deathstroke volt az, aki megmutatta a rajongók számára, hogy milyen egyszerű egy kis trükkel és kevés harccal térdre kényszeríteni az ellenfelet. A Judás Szerződés a 80-as évek egyik legjobb DC képregényeként van a mai napig számon tartva. Egyaránt drámai, akciódús, és fordulatos történet, ami nem kérdés, hogy jó alapot nyújthat egy film számára.

Flash Fact: A Judás Szerződés egyes elemeire építkezett már a Tini Titánok rajzfilmsorozat is, azonban feldolgozásnak nem nevezném.

Arról, hogy mennyire térnek majd el a forrásanyagtól még nem sokat tudni, habár karakterfelhozatalban már a második képen látszódik némi változás. Szerencsére a DC eddig csak párszor nyúlt mellé az animációs feldolgozásaival, szóval talán ebben a darabban jobban kezelik majd Deathstroke karakterét, mint a Batman fiában, és remélhetőleg jobb adaptációt hoznak össze a Judás Szerződésből, mint a Gyilkos Tréfából.

teen-titans-judas-contract-poster.jpg

Szólj hozzá

animáció rajzfilm DC Titans Deathstroke Titánok Slade Wilson Teen Titans Judás Szerződés Judas Contract