2017. feb 21.

Bemutatkozik Árész - leleplezték Wonder Woman ellenségét

írta: TheRich
Bemutatkozik Árész - leleplezték Wonder Woman ellenségét

Na vajon ki lesz a Csodanő ellensége az első saját filmjében? Mondanám, hogy meglepetés, de nem az!

nightwing-ares-wonder-woman-and-the-flash.jpg

A Wonder Woman előzetesben már elég egyértelmű utalást kaptunk arra, hogy Árész is kiveszi majd a részét a szuperhősnő mozifilmjéből, azonban mindenkit meglepett a Mattel, mikor egy "gyűjtői" figura formájában hivatalosan is leleplezte a főgonoszt. Nem kérdés, SPOILER veszély következik:

Részben klasszikus, részben nem. Kissé radikálisnak tűnhet elsőre ebben a sisakban látni a háború istenét, ugyanakkor nem lehet ok panaszra. Végül is igen gyorsan valósággá vált az, ami eddig csak szóbeszéd tárgyát képezte. Mondjuk úgy, hogy most már hivatalosan is üdvözölhetjük Árészt a DC filmek világában (elvileg a Potter filmek sztárja David Thelwis alakítja majd)!

Amennyiben a fenti figura valakinek elnyerte a tetszését, annak jöhet is a fekete leves. Árészt csak a "gyűjtőknek" szánt DC Multiverse Wonder Woman filmes széria összes darabjának beszerzésével tudhatjuk majd magunkénak, melyek nem a legszebbek, de hát ez van:

Azért mondjuk lehet reménykedni abban, hogy esetleg a DC Collectibles kiad majd egy komolyabb Árészt, most, hogy az Igazság Ligája szobrokat már bemutatták.

Személy szerint nagyon kíváncsian várom, hogy miképp fog élő egyenesben kinézni a háború istene a vásznon. Elvégre, ha valamiben eddig ott volt a toppon a DC, az bizony a karakter dizájnok és a jelmezek. Ez azt hiszem nem csak a Wonder Woman, hanem az Igazság Ligája filmben is megmutatkozik majd!

 

Képek forrása:

Toyark

Szólj hozzá

játék film figura DC Wonder Woman Csodanő Mattel Ares Gal Gadot DCEU Árész Multiverse