2017. sze 21.

Batman in Noir Alley - A sötét lovag ismét nyomoz

írta: TheRich
Batman in Noir Alley - A sötét lovag ismét nyomoz

Szereted a klasszikus, nyomozós Batman sztorikat? Akkor van egy jó hírem!

batman_noir_alley.png

A TCM (Turner Classic Movies) hamarosan kibővíti a sejtelmes és sötét hangulatú műsorát a Noir Alleyt, méghozzá egy képregénysorozattal és 360°-os digitális, interaktív epizódokkal. Ahhoz, hogy egy kis reklámot csináljanak és a műsor sikeres legyen, a csatorna úgy döntött, hogy belevesz a számításba egy olyan karaktert a DC világából, akitől egyáltalán nem áll messze a noir stílus. Itt jön képbe Batman.

4ca580c0-19e7-405c-a8c6-03ddf2f734ab.jpg

A DC legendás nyomozója egy olyan történetben vesz majd részt, ahol nem mással, mint a Noir Cárjával, Eddie Mullerrel alkot csapatot, hogy megtalálják gothami múzeumból ellopott Marokkói Raptort.

Sajnos a sztoriról ennél többet nem árultak el, de végül is így van ez jól. Legalább a hőseinkkel együtt élhetjük át a nyomozást, ami már a leírtak alapján egy klasszikus kriminek ígérkezik. Személy szerint nagyon várom ezt a történetet.

A Batman in Noir Alley képregényt októberben kezdik el terjeszteni, és bár sajnos valószínű, hogy hazánkban csak egy kisebb összeg kiadása után tudunk majd hozzájutni, de megeshet, hogy olyan darab lesz ez, amire végül érdemes lesz költeni. Nemsokára minden kiderül.

comic-cover.jpg

Forrás:

DC Comics

Szólj hozzá

krimi képregény comic noir nyomozó detektív DC Batman DC Comics