2016. jan 04.

Az Acélember 4K-ban tér vissza!

írta: TheRich
Az Acélember 4K-ban tér vissza!

Jobb beszerezni legalább egy 4K képes TV-t, hogyha odavagy a DC filmekért!

Warner Bros. bejelentette, hogy 35 filmet adnak ki 4K Ultra HD Blu-Ray formátumban még ebben az évben. A kiadás előtt álló filmek listában kiemelt helyen kezelik a Mad Max: Harag útja mellett az Acélember című filmet is, ami ugyebár a jelenlegi DCEU (DC Moziverzum) első darabjának számít.

2013_man_of_steel_movie-wide2.jpg

Zack Snyder egyébként is adott arra, hogy egy gyönyörű képi világgal rendelkező filmet alkosson Superman legutóbbi mozis inkarnációja számára, úgyhogy ez a bejelentés tuti, hogy könnybe lábasztotta a rendező szemeit! Mi is örülhetünk ennek a hírnek, mivel ha ez egy állandó trend lesz, akkor a jövendőbeli DC filmek is a boltok polcaira kerülhetnek majd ezzel a "szuper" felbontással.

Az már biztos, hogy a Barman v Superman-t alapjáraton egy igen különleges eljárásban is vetíteni fogják a mozik (legalábbis Amerikában), szóval megeshet, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő film már nyáron megjelenhet 4K Ultra HD formátumban is.

Miért is olyan nagy szám ez? Erre egyszerű a válasz! Hihetetlen gyönyörű és éles lesz ennek a technológiának köszönhetően a film képe és persze de a hangzás is, ami sokak számára egy fontos dolognak számít ebben a kütyükkel teli világban (pl.: nekem, ezért is írok róla :D). Azok számára, akik rendelkeznek olyan TV-vel, vagy monitorral, amik képesek 4K felbontás átadására ajánlom a Batman v Superman: Az igazság hajnala alábbi bemutatóját:

Forrás:

Batman News

Szólj hozzá

DC Warner Bros Superman Batman v Superman Man Of Steel