2016. jan 06.

Megjelent magyarul a Batman v Superman második előzetese!

írta: TheRich
Megjelent magyarul a Batman v Superman második előzetese!

Már komolyan nincs sok hátra a film bemutatójáig, akár úgy is mondhatnánk, hogy a visszaszámlálás már elindult! Egyébként a britek egy hosszabb szinopszist is adtak a filmhez, amit a videó alatt olvashattok. Jó szórakozást a szerintem kicsit felgyorsított bemutatóhoz, amit most már magyarul is élvezhettek:

"A Zod Tábornok elleni hatalmas csatát követően, ami Metropolist szinte a semmivel tette egyenlővé Superman az egyik leginkább megosztó figurává vált a világban. Míg sokan a remény jelképeként látják, az emberek többsége sokkal inkább fenyegetésnek tartja őt az emberiség ellen, ezért igazságot követelnek azért a káoszért, amit a Földre hozott.

Bruce Wayne Supermant minden szempontból veszélyesnek tartja a társadalom számára. Attól fél, hogy a világ sorsa egy ekkora hatalmú ember kezébe kerülhet, szóval nem habozik, és magára ölti maszkját és köpenyét, hogy megállítsa Supermant. A kettejük közötti rivalizáció igencsak dühödt, mivel bosszúvágy és keserűség fűti. Semmi sem állhat a két hős csatájának útjába, aminek a vége a totális háború lehet közöttük. Azonban egy nagyobb fenyegetés üti fel a fejét egy harmadik férfi képében: egy ember, kinek hatalma nagyobb mindkettejüknél és veszélybe, sőt a totális pusztulásba sodorhatja a világot."

Forrás:

DVDNEWS.BLOG.HU

Szólj hozzá