2016. feb 04.

Flash és Supergirl közös kalandja

írta: TheRich
Flash és Supergirl közös kalandja

Most már nem titok, hogy Flash és Supergirl találkozni fognak egy közös epizód erejéig, aminek a címe World's Finest lesz (igen, ez Batman és Superman utalás akar lenni). Az még továbbra sincs tisztázva, hogy egy világban tevékenykedik-e a két hős, vagy sem, de ugyebár erre a márciusi premier megadja majd a választ. Mondjuk az biztos, hogy most egyre inkább szeret játszani a DC a multiverzum elmélettel, de ez más lapra tartozik.

grant-gustin-as-the-flash-and-melissa-benoist-as-supergirl.jpg

Két dologban igencsak reménykedek. Az egyik, hogy lesz egy futóverseny hőseink között az epizódban. Igaz, hogy ez inkább Flash és Superman közös szórakozása, de azt hiszem egy ilyen lehetőséget, ami már egyfajta tradíció a DC képregényekben igencsak vétek lenne kihagyni a készítők részéről! Egyébként nemrégiben a New 52 képregények oldalain igencsak megmozgatta Supergirl a világ leggyorsabb emberét (nem rosszra gondolni), mondjuk nem hinném, hogy erre a sztorira építkeznének majd az epizódban.

supergirl-tv-show-flash-arrow-universe.jpg

A másik dolog egy kicsit összetettebb. Nagyon remélem, hogy az epizód készítői nem felejtették el azt, hogy Flash tulajdonképpen még nem is igazán találkozott Firestromon, Jay Garricken és saját magán kívül szuper erővel rendelkező szuperhőssel, főleg nem Supergirl kaliberűvel. Bűn lenne nem rájátszani a döbbenetre az arcán, amikor egy vörös köpenyes lány lazán repked jobbra-balra, úgy emel fel autókat, mintha csak egy tollpihe lenne, és arról meg már nem is beszélve, hogy talán még a lépést is tudná tartani vele egy darabon futás közben.

supergirl-new-52-16-flash.jpg

Nagyjából ennyi lenne, amit most ki akartam adni magamból ezzel kapcsolatban. A továbbiakról pedig csak annyit, hogy várom az epizód szinopszisát, hátha többet tudunk meg akkor a történetből!

Szólj hozzá

crossover TV CBS Supergirl CW The Flash