2016. ápr 13.

A legújabb Suicide Squad előzetes titkai

írta: TheRich
A legújabb Suicide Squad előzetes titkai

Kivételesen nem várok hónapokat a legfrissebb Suicide Squad trailer elemzésére és az utalások bemutatására, mint a múltkor! Volt pár meglepetés az új bemutatóban, szóval lesz miről dumálnunk bőven, mivel az a helyzet, hogy elő kell vegyük még a Batman Superman ellen előzmény képregényeket (ITT olvashatjátok őket) is! Na de vágjunk is bele a buliba, vigyázat a poszt SPOILERT tartalmazhat!

1099069-gabc_pg5.jpg

Üdv a csapatban

A Suicide Squad, ergo Task Force X minden tagja egy robbanó implantátumot kap a nyakába, amit Amanda Waller, ha szükségesnek érzi, akkor aktiválja...ebben az esetben viszlát fej, viszlát élet! Ennyit arról, hogy szabad lábon futkosnak a Denevér ellenségei. ;)

bombhasbeenplanted.jpg

Harley kalapácsa

Remélem ezt a hírhedt fegyvert nem kell bemutatnom nektek egy DC blogon! Maradjunk annyiban, hogy Harley kedvenc játékszere (nem rosszra gondolni) is felüti a fejét a filmben!

harleyhammer.jpg

Őrült, dilis szerelem

Azt tudjuk nagyon jól, hogy Joker és Harley Quinn kapcsolata egy nem mindennapi szerelmi történet, azt is mondhatnánk, hogy elég őrült egy szerelem az övék. Így nem is lenne csoda, hogyha már találkozásuk első pillanataiban feláldozná az újdonsült barátnőjét Joker arra, hogy meglógjon a Denevér elől. Ja és egyébként még nincs gépfegyver a Batmobil orrán. Úgy néz ki, akkoriban más idők jártak.

screen_shot_2016-04-10_at_10_07_17_pm.png

Van barátod?

Azt hiszem nem lesznek túl jó barátok a Task Force X tagjai, de ugyebár ez nem újdonság, ha olvastunk képregényeket (vagy láttuk az Assault on Arkham-ot). Mindenesetre vicces pillanat, amikor Bumeráng Kapitány megkérdezi Katanától, hogy van-e pasija, hiszen ott van a kardban! :D

vanbaratod.jpg

End Game Joker

Habár látható módon nem égés van Joker arcán, hanem az egyik szörnnyel találkozhatott a bűn bohóc hercege, de a hasonlóság a Batman: Endgame képregényben feltűnt Jokerrel így is elég durva! Mit árul el ez a filmmel kapcsolatban? Feltehetőleg semmit, de ügyes utalás a képregényekre!

1099069-gabc_pg5.jpg

Búvár Batman

Batman mindig is híres volt arról, hogy szereti bevetni a kütyüit. Az előzmény képregényekben már találkozhattunk azzal, hogy Batman lélegzőkészüléket használ, legalábbis a Firefly elleni harcban, most is ez lesz a helyzet, igaz egy kicsit más a megjelenése a cuccnak (ez csak azért lehet, mert a filmbeli események egy része jóval a BvS előtt játszódnak majd).

scubabatman22.jpg

De ha ez nem lenne elég, akkor csekkoljátok a Multiverse figurákat, itt jobban is szemügyre vehetjük a lélegzőkészüléket:

srllpqzwhr8pxa8rzssl.jpg

BÓNUSZ

Teorizáljunk egy kicsit! :D

Enchantress a főgonosz?

Láthatjuk a boszorkányt besurranni egy kormány irodába a bemutatóban. Vajon Wallernél tesz látogatást? Ha igen, miért is tenné ezt? Így is elég nagy a valószínűsége, hogy miatta kell összeállítani a Task Force X-et, legalábbis a második előzetes végén látható mágikus örvény erről árulkodik, szóval kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki ebből a sztoriból!

enchantress.jpg

Slipknot halála

Azt hiszem már a címmel mindent elmondtam, Slipknot meghal, méghozzá ennél a jelenetnél, csak mert le akar lépni, ennyi. :D

slipknothalal.jpg

Joker van mindennek a hátterében?

Elég nagy a valószínűsége, legalábbis a bemutató alapján, hogy Midway Cityben is Joker mozgatja a szálakat. Az alábbi jelenetnél is láthatjuk Commont, aki feltehetően Tattooed Man-t játssza beszélgetni a bűn bohóc hercegével. Ki tudja, lehet még Enchantresst is a maga oldalára állította, hiszen a boszorkány nem tagja a Task Force X-nek, legalábbis a bemutató alapján nem.

jokertattoedman2.jpg

Batman visszatér

Harley kétszer zuhan a bemutatóban. Egyszer vízbe, másodszor pedig a biztos halálba. Első körben láthattuk, hogy Batman utána ugrik egy búvárkészülékkel a szájában (feljebb), szóval elég nagy a valószínűsége, hogy a második zuhanásnál is felbukkan majd Batman, hogy megmentse a napot és a lányt. Van egy olyan érzésem, hogy végig figyelni fogja a Suicide Squad tevékenységét a filmben a Denevér.

harleyzuhanasa.jpgharley_zuhansa2.jpg

Ha már Batman, akkor lehet örülni! Most már tuti, hogy Ben Affleck rendezi a szóló Batman filmet! Úgyhogy részemről nagy a boldogság! :D Mindenesetre erről többet a képre kattintva olvashattok:

img_0465.jpeg

 

Szólj hozzá

film DC Batman Ben Affleck Joker Harley Quinn Suicide Squad Jared Leto Margot Robbie Öngyilkos osztag