2016. ápr 19.

Játékterem: Batman (Arcade)

írta: TheRich
Játékterem: Batman (Arcade)

Nem volt soha lehetőséged játszani az első Batman játéktermi géppel, amit az Atari adott ki? Akkor itt a megoldás! Az Internet Archívumnak köszönhetően már a Tim Burton film adaptációja is bekerült a klasszikus játékok közé, és ezt online is játszhatjátok!

batman_fokep2.jpg

Irányítás:

Az irányítást jobb, ha magunk tapasztaljuk meg, de az alapok ezek:

Mozgás: A kurzor nyilakkal -  Előre (Jobbra), Hátra (Balra), Guggolás (Le), Fel

Start/Támadás: CTRL ; Ugrás/támadás: Alt

Kezdéshez a főképernyőn, amikor a zsetont kéri nyomjátok meg a 5-ös gombot (összesen 9 zsetont tudtok hozzáadni a játékhoz), nyomjatok egy CTRL-t, majd kiválaszthatjátok, hogy 3 vagy 7 élettel akarjátok játszani a játékot. Újból nyomtok egy CTRL-t, és már ott is vagytok Gotham utcáin!

Egyébként ezen a weblapon több klasszikus Batman, sőt Superman játék is megtalálható, sajnos a rosszabbnál rosszabbak is, mint például a Batman Forever, de ki tudja, lehet valakinek szép emlékeket idéz fel akár ez a darab is. Azt is megsúgom, hogy nem csak DC játékok vannak fenn az oldalon! ;) Úgyhogy, ha gondoljátok, akkor csekkoljátok le a FORRÁS-ban megjelölt linket, az archívum keresőjének segítségével sok mindent megtalálhattok. Jó mondjuk egy valamit nem, de ehhez a linket csak jövő hónapban adom meg :D

classic1.jpg

Forrás:

Internet Archive

Szólj hozzá

arcade játékterem videogame DC Batman Joker