2016. jún 05.

Játékterem: Batman és Robin (SNES)

írta: TheRich
Játékterem: Batman és Robin (SNES)

Azt hiszem nem nagy titok, hogy tele van a net klasszikus Nintendo játékokkal. Végül is manapság nem nehéz hozzáférni ezekhez a különböző emulátoroknak köszönhetően. Szerencsére elég sok DC, és ezzel természetesen egy rakat Batman játék is felkerült a netre, amik közül egy "újabb" darabot hoztam most el nektek!

Az Adventures of Batman & Robin konkrétan az egyik kedvenc játékom. Mindig szívtam vele két helyen, egyik a teljes Batmobil pálya, a másik pedig a Madárijesztő boss fight (ez utóbbit szívből utálom), de még így is jó visszaemlékezni rá. Az én szememben egy igazi klasszikusnak számít ez a Batman játék, mivel minden benne van, ami a régi rajzfilmet, meg magát a Sötét Lovag karakterét olyan híressé és lényegében királlyá tette.

Na de térjünk is a lényegre. Az irányítást kivételesen magatoknak tudjátok beállítani (a Batman Arcade játéknál erre nem volt lehetőség), sőt úgy tudom, hogy a kontrollert is sajnos el lehet felejteni, bár aztán lehet, hogy csak a Win 10 szórakozott most velem. Mindenesetre majd ráéreztek a dolgokra, annyira azért nem bonyolult irányítani.

Sajnos kódot most nem tudtam szerezni, hogy beágyazzam a blogra a játékot, de a képre kattintva a Retro Games Online oldalra kerültök, ahol szinte azon nyomban egy reklám lefutása után el is kezd tölteni az emultátor, és ezzel a játék is! Jó szórakozást!

⚡ Flash Fact⚡ : A pályák végén vannak kódok, amiket nem árt a Print Screen gomb, vagy akár egy mobil segítségével lementeni, ha folytatni akarjátok a kalandot!

2363119-snes_adventuresofbatmanandrobin.jpg

Szólj hozzá

játékterem videogame Robin Batman Nintendo