2016. jún 19.

Injustice hét #5: Injustice 2 karakterek és infók

írta: TheRich
Injustice hét #5: Injustice 2 karakterek és infók

Habár tegnapra ígértem, de a magyar meccs miatt elfelejtettem kirakni a posztot, szóval gyorsan vágjunk is bele az Injustice 2 újdonságainak ismertetésébe. Az egy dolog, hogy egy olyan komoly mítosz alakult már ki DC-s berkeken belül a játékköré, hogy az állandó DC kontinuum, sőt a filmek világába is bele komponálták bizonyos formában a történetet, de a gamereknek egy a fontos, olyat mutatni, ami le is köti majd őket. Nos az Injustice 2-vel teljesül a kívánságuk.

injustice-2.jpg

A különleges támadások

A különleges támadások kicsit rövidebbek, mint eddig, de annál erőteljesebbek, ütősebbek. Minden karakter, az első észhez hasonlóan, csak egy ilyennel fog rendelkezni, szóval továbbra sem fogja a Mortal Kombatos különböző Fatality-k világát alkalmazni a játék. Kombók szintjén viszont komoly variációkra kell számítani majd, ergo lesz mivel kipótolni a különleges támadások hiányát!

uxocoayivfis4ymoeho7.jpg

Az RPG világa

A páncélok ténylegesen plusz erőt adnak a karaktereknek (erősebb támadások, jobb védekezés), akárcsak egy RPG-ben. Megtanulhatunk új mozdulatok, szóval lényegében a folyamatosan fejlődnek majd a kedvenc harcosaink. Fel kell készülni arra, hogy nem lesznek azonos karakterek a játékosok karaktertárában, hiszen mindenki a saját szájíze szerint fejleszti és építi fel a karaktert. Több ezer variáció lehetséges, nem végtelen ezeknek a száma, de azért lehet majd válogatni a customization részéről.

inj2-2.jpg

⚡Flash Fact⚡: Elég sok a gear drop, ezért egy külön gear menü is ki lett alakítva. Itt majdhogynem teljes mértékben alakítható a kinézete a hősünknek.

A Level transition és a Clash visszatér

A pályarész váltás visszatér! Tudjátok ez az a támadás, amikor egy konkrétan átütjük rúgjuk, vagy éppen harapjuk az ellenfelet a pálya egy másik részére. a különleges támadáshoz hasonlóan, ennek is rövidebb a videó bejátszása.

Nincs Injustice Clash (Wager) nélkül. Ez a támadás is visszatér, körülbelül ugyan azzal a mechanikával, mint eddig.

Karakterek

Ed Boon folyamatosan adja Twitter profilján az infókat az Injustice 2-ről, ami nem is baj, hiszen így legalább rá tudunk készülni arra, hogy mi vár minket, ennek ellenére nagyjából elég csöndben volt azzal kapcsolatban, hogy milyen karaktereket fogunk kapni a játékhoz. Mindenesetre az eddig hallottak alapján nagy valószínűséggel a Denevér család jó pár tagjára számítani lehet majd, ugyan ez igaz a Zöld Lámpásokra, Flashre és az ellenségeikre (lásd Gorilla Grodd, Atrocitus). Sokkal mélyebben nyúlnak most a DC Univerzum mélyére, ergo jó pár karakterre számíthatunk majd. Ahogy jönnek az infók, azzal kapcsolatban, hogy kik lesznek hivatalosan is a karakterek, akkor azonnal írom úgyis a posztot, szóval most át is térek egy fontosabb részre, a skinekre! 

Talán nem is meglepetés, hogy Ed nagy örömmel jelentette be, az Acélember és a Batman v Superman skinek visszatérnek a játékba (yep, mobil alkalmazás már megkapta). Ugyanakkor ne feledjük, hogy érkezik a Suicide Squad is, ergo ebben a filmben látott külsőkre is számíthatunk majd!

A sztori

A történetről nem árultak el sokat, annyit tudni, hogy Superman kiszabadul. Az emberek szemében eléggé megosztó karakter, van, aki hősként kezeli, van, aki még diktátornak tartja. Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki ebből.

052283.jpg

Összefoglalva a fentieket, a következőt tudom mondani, most már végképp végünk lesz egy online meccs esetében! :D:D:D

Egyébként a fentieket összefglalva a pénteken kirakott posztban láthatjátok, méghozzá kommentár nélkül is akció közben! Úgyhogy kattintsatok IDE, és már meg is van 15 percnyi program a napotokból!

Most pedig komolyra fordítva a szót. Nagy a boldogság számomra ennek a játéknak a bejelentése, hiszen konkrétan az egyik kedvenc DC játékom folytatásáról van most szó! Az Injustice történelméről és mítoszáról nem véletlen írtam most napokon át, hiszen egyszerűen egy olyan világot teremtettek nekünk, ami már nagyon kellett vérpezsdítés gyanánt a DC-nek. Pontosan ezért vagyok kíváncsi a folytatásra, még annak ellenére is, hogy a Convergence történetekben kaphattunk már egy kis ízelítőt ennek a világnak a sorsáról.

injustice.jpg

Na de most, hogy ezzel lezártam az Injustice hetet, egy kicsit az Igazság Ligája világába fogunk elkalandozni a jövő héten. Van egy meglepetésem a számotokra! :D

Szólj hozzá

játék videogame DC Justice League Batman v Superman Igazásg Ligája Gods among us Injustice 2