2016. sze 17.

Batman napi ajándék képregény!

írta: TheRich
Batman napi ajándék képregény!

Batman napon senki se maradjon olvasnivaló nélkül! Szóval hoztam nektek egy ingyen képregényt, méghozzá egyesen a DCEU világából!

untitled.jpg

Ahogy a többi Batman Superman ellen előzmény képregényt, úgy ezt is ingyenesen adták ki, habár a következő darabhoz, a Captain Crunch reggeliző pehelyből juthattak csak hozzá amerikai barátaink. Ez a történet egy négy darabból álló gyűjtemény harmadik darabja, ahol a Ben Affleck által alakított denevért egy újabb, ha úgy tetszik emberibb oldaláról ismerhetjük meg. Több poént nem lövök le, viszont egy kis angoltudás nem árt hozz (bocsi, nem volt időm lefordítani). Na de nem húzom tovább a dolgot, BOLDOG BATMAN NAPOT KÍVÁNOK! 

(Egy tipp, nagyítsátok ki a galéria nézetben az oldalakat a könnyebb olvasáshoz.)

Mi is az a Batman nap?

blogbatmanday2016_440x330_57c87cadcb8f53_12915452.jpgPár dolgot azért írok a Batman napról, ha esetleg valaki csak most hallana róla először. A nem hivatalosan nemzetközi Batman napot a DC indította útjára pár évvel ezelőtt. Hatalmas kedvezményekkel várták a karakter rajongóit, sőt egyes helyeken ingyen osztottak képregényeket is. Olyan sikere volt, hogy a tavalyi évben a rajongók kiharcolták ennek a napnak a visszatérését.

Ekkor már a Warner is csatlakozott a bulihoz, így nem csak képregények, hanem filmek és videójátékok is közel 70-80%-os kedvezménnyel voltak elérhetőek. Aztán mivel nagy siker volt, így idén is folytatták a "hagyományt".

A Batman nap egyik érdekessége, hogy hivatalos és ezzel állandó dátum még nem lett kijelölve a számára, így mindig várni kell a bejelentésre, hogy most éppen mikor lesz megtartva. De mindez a lényegen nem változtat, Batman saját napot kapott, ami jó pár évig piros betűs ünnepként szerepelhet majd a rajongók naptárában.

Szólj hozzá

képregény comic DC Batman Ben Affleck Batman v Superman Dawn of Justice DCEU Batman Nap Batman Day