2016. sze 30.

Harcosok klubja szuperhős módra

írta: TheRich
Harcosok klubja szuperhős módra

A tavaly elindult hagyomány folytatódik a CW adónál! Ahogy közel egy éve, úgy idén is egy nem mindennapi kedvcsinálóval próbálnak minket ráhangolni a DC szuperhősök történetének legújabb évadjaira a CW emberei.

superhero-fight-club-2-header.jpg

Én azt mondom, hogy a tavaly készített darab jobb lett, de ettől függetlenül jó látni, hogy már Supergirl is kiveszi a részét a harcból. Habár némi problémám van a CW műsorokkal, de azért így is el kell ismernem, hogy sokat köszönhetek, mint DC fan ezeknek a sorozatoknak. Így aztán egy ilyen videót, mint az alábbi is örömmel kell nézzek, hiszen legalább a hősök egy része, akikkel felnőttem végre életre keltek (még ha csak sorozat formájában is):

Egyébként kíváncsi leszek, hogy Superman milyen gyakran fog felbukkanni a CW csatornán, mivel a beharangozott ultra mega szuper crossover epizódok, ami készülőben vannak, az INVÁZIÓ történetét fogja feldolgozni! Ebben a sztoriban, Superman igen fontos szerepet játszott, ezért is érdekel, hogy mi van készülőben a televízió számára. Lehet, hogy a végén a sorozatokban előbb áll össze az Igazság Ligája, mint a vásznon? Az Acélember megjelenése után semmin sem lepődnék meg.

gallerycomics_1920x1080_20160413_inv_tp_56f31862dca488_38074828.jpg

Szólj hozzá

sorozat DC Arrow Supergirl Superman Villám CW The Flash Zöld Íjász Legends of tomorrow