2016. okt 07.

Igazság Ligája a kulisszák mögött (videó)

írta: TheRich
Igazság Ligája a kulisszák mögött (videó)

Mindenki dobjon el mindent, ami a kezében van és hagyja abba, amit csinál! Egy újabb igazság Ligája videó érkezett, igaz ezúttal nem egy ízelítőt vagy interjút, hanem egy videót kaptunk a film kulisszái mögül! Ennél többet talán nem is kell most írnom, jó szórakozást:

Amúgy Jason Momoa nem enyhén beteg! :D Ennél a jelenetnél nagyot röhögtem:

jl_kulisszak_mogott.png

A videó egyébként az utolsó londoni forgatási napon készült, ami láthatóan igen jó kedvvel zajlott le.  Na igen, már most egy család lettek a színészek és a stáb, ez reméljük csak jót tehet a produkciónak!

Oh és külön öröm, hogy végre egy újabb szögből is láthattuk a taktikai Batman öltözetet, ami érthető módon sokakat Éjjeli Bagolyra emlékeztetett. Megnyugtatok mindenkit, az új szögből már sokkal inkább Batmanre hasonlít! :D

jl_10.png

Egyébként jó pár pillanatkép készült már a videóból, tehát ha gondoljátok, akkor IDE kattintva már most le is csekkolhattok párat. Ne feledjétek, sokszor az ördög a részletekben rejlik, ki tudja, hogy mit szúrtok ki egy ilyen képnek köszönhetően! ;)

Viszont, ha már Igazság Ligája, akkor nézzetek vissza vasárnap a blogra, mikor is a nemrégiben kiadott JL ízelítőt elemzem majd egy "keveset".

Szólj hozzá

film kulissza Flash DC Batman Ben Affleck Justice League Aquaman Wonder Woman Zack Snyder Jason Momoa Gal Gadot Ezra Miller Igazásg Ligája DCEU