2016. dec 14.

Harley Quinn és barátai filmet kaptak!

írta: TheRich
Harley Quinn és barátai filmet kaptak!

Újabb hatalmas DC film híres, vagyis DCEU-s bomba robbant! Ezúttal az Igazság Ligája helyett a Suicide Squad  és Batman ellenségeinek világa volt a középpontban, mivel jó pár pletykából valóság vált a tegnapi napnak köszönhetően!

image50.jpg

Érkeznek a Gotham Szirének, vagyis a film, melyben pár nő Batman életéből, egészen pontosan Harley Quinn, Poision Ivy és Macskanő egy csapatot alkot, hogy egy kis bajt keverjenek az amúgy is zűrös városban. Ezt a projektet nem más, mint maga David Ayer a Suicide Squad rendezője jelentette be, hiszen ő maga lesz ennek a filmnek is a rendezője. Természetesen a nemrég a kritikusok által legjobb akciófilmes színésznőnek járó díjat elnyerő Margot Robbie is visszatér, mint Harley, úgyhogy nyugi, senkinek nem tett be a Squad kritikai bukása a színészek közül!

Ayer egyébként a Suicide Squad forgatásán esett úgymond szerelembe Harley Quinnel, ami nem is csoda azok után, hogy szinte az egész világ így érez már a karakter és valószínűleg Margot iránt egyaránt!

Elég valószínű, hogy a szirének pár ragadozóval is találkozni fognak majd a filmben, szóval ne legyetek meglepődve, mikor esetlegesen Batgirl (vagy Orákulum), Fekete Kanári, Vadásznő, vagy akár Katana is felbukkan majd a filmben! Érdekes projekt, szerintem van benne potenciál rendesen.

birds_of_prey.jpg

Természetesen úgy néz ki, hogy Will Smith sem marad majd film nélkül, mivel Deadshot valamilyen úton módon önálló filmet kaphat. Megmondom őszintén, hogy én nem látok sok rációt ebben a projektben, igaz Smith egész jól hozta saját magát a filmben, de valahogy úgy érzem, hogy más karakter is rivaldafénybe kerülhetne egy egész estés film erejéig.

suicide_squad_2016_colored_by_color_reaper-d8t6e9k.jpg

Végül de nem utolsó sorban egy újabb nem éppen meglepetés filmet is bejelentettek, ez pedig nem más, mint a Suicide Squad 2! A film első része kasszasikernek bizonyult, aminek köszönhetően nem csoda, hogy a Warner már elő is vette a projektet. Ahogy a Gotham Sziréneknél, úgy itt is David Ayer várható a rendezői székbe.

Egy biztos, én a 3 projekt közül leginkább a Gotham Szirénekre leszek kíváncsi, úgyhogy hajrá DC, hajrá Warner, rajtatok a világ szeme! :D

Közérdekű közlemény: Film hírek ide vagy oda, hamarosan komolyabb írásokkal is jövök, ráadásul egy igen komoly karácsonyi ajándék is be van tervezve, ami 24-én a délelőtti órákban érkezik a blogra. Higgyétek el, nem akartok lemaradni a meglepetésemről, főleg ha bírjátok a képregényeket! ;)

Szólj hozzá

film DC Batman Will Smith Harley Quinn David Ayer Deadshot Catwoman Suicide Squad Macskanő Margot Robbie DCEU Poision Ivy