2017. már 17.

DC képregénygyűjtemény: Érkeznek a különkiadások

írta: TheRich
DC képregénygyűjtemény: Érkeznek a különkiadások

Hihetetlen, de igaz! Most már nem kérdés, érkeznek a különkiadások az Eaglemoss által kiadott DC képregénygyűjteménybe!

gl_blackest_night.png

Nagy dolog az, hogy már most eljutottunk a különkiadásokhoz, hiszen a DC világának fontos, és persze sokszor kihagyhatatlan eseményeiről van most szó. Nem gondoltam volna, hogy az indulás után szinte azonnal bejelentik ezt nekünk (mondjuk reméltem), de a lényeg az, hogy megtörtént.

Sőt, ez még mind semmi! Hiszitek vagy sem, de minket kértek meg arra, hogy szavazzunk, mi jelenjen meg elsőként a különkiadások közül (ezt alább lehet megtenni):

Külföldön különkiadás formájában már jó pár sztori tiszteletét tette a boltokban, például a Zöld Lámpás: Legsötétebb éjen mellett, többek között a Végtelen Világok Krízisét is piacra dobták, ami ugyebár egy új kor hajnalának számított, ha úgy tetszik ez volt a DC képregények bronz korának a vége.

Íme egy lista, ami bár nem teljes, de legalább felkészíthet minket arra, hogy mire számíthatunk a közeljövőben:

kulonkiadasok.png

Már egy ideje pályázok arra, hogy megszerezzem a Zöld Lámpás: Legsötétebb éjen sztorit, és azt hiszem ezzel most meg is oldódott a problémám. Persze még nem dőlt el, hogy ez a darab jelenik meg hamarosan, de azért bizakodom.

Azt azért sajnálom, hogy elég nehézkesen indult a sztorim ezzel a DC képregénygyűjteménnyel, de ugye ez nem a kötetek hibája, így aztán nem kérdés, hogy azért fél szemem folyamatosan rajta tartom a sorozaton. Végül is nem lehet pontosan tudni, hogy mi jelenik meg legközelebb, akár New 52 darabokkal is meglephetnek minket, amik például a Franciaországban megjelenő gyűjtemény szerves részét képezik (és megsúgom, a Sötét Lovag Visszatér is).

new52_eaglemoss_france.png

Szólj hozzá

képregény comic collection gyűjtemény különkiadás Flash DC Green Lantern Zöld Lámpás New 52 Eaglemoss