2017. már 25.

Megérkezett az Igazság Ligája előzetes!!!!

írta: TheRich
Megérkezett az Igazság Ligája előzetes!!!!

VÉGRE ITT VAN! Hosszú hónapok után megkaptuk az Igazság Ligája előzetesét, amit nem meglepő módon a BvS premerierjének első évfordulóján debütáltattak. Nem kérdés, marha ütősre és látványosra sikeredett ez a bemutató, de ez ugye Snydernél már nem újdonság! Most nem is húznám tovább a szót, jó szórakozást:

Egyszerűen imádtam az előzetest (mondjuk nem véletlen DC-s a blog), amiben természetesen a "csapatkép" sem maradhatott el:

giphy_2.gif

„Clark Kent/Superman halála után, ki Doomsday kezei által lelte halálát, az igazságosztó Bruce Wayne/Batman úgy dönt, hogy hátrahagyja az eddigi extrém módszereit, és elkezd olyan rendkívüli hősök után kutatni, akikből egy ligát tud létrehozni, hogy együttes erővel védhessék meg a Földet a gonosz erőkkel szemben. Diana Prince/Wonder Woman segítségével Batman felkeresi a kibernetikusan felturbózott egykori futballsztárt, Vic Stone/Cyborg-ot, egy szélvészt, Barry Allen/Flash-t, végül pedig Atlantisz királyát, Arthur Curry/Aquaman-t. Ők közösen néznek majd szembe Steppenwolf-al, aki nem másnak, mint a hatalmas Darkseid-nak parancsára jött a földre azért, hogy megtaláljon három elveszettnek hitt tárgyat.”

Szólj hozzá

előzetes film trailer Flash DC Batman Justice League Aquaman Wonder Woman Cyborg Igazság Ligája DCEU