2017. már 30.

Igazság Ligája koncepció a CinemaCon-ról

írta: TheRich
Igazság Ligája koncepció a CinemaCon-ról

A Warner és a DC most mindent bedob, hogy még inkább eladja a nagyközönségnek az Igazság Ligáját, ezért aztán olyan dolgokat mutatott meg számunkra, amit eddig soha nem láthattunk!

c8h06rdu0aa7o0q.jpg

Eddig is tisztában voltam vele, hogy a Cyborg, akit eddig láthattunk az előzetesekben meg a promó képeken csak az első formája a karakternek, szóval nem lepődök meg majd azon, ha a film vége felé kb. olyan formát ölt, mint a fenti képen.

Az is természetes, hogy egy CinemaCon méretű eseményen nem csak képeket mutatnak be, hanem elhozzák nekünk a sztárokat is, így aztán nem csoda, hogy megjelent a film főszereplőinek egy része is (Gal Gadot éppen anyai teendőit végzi), hogy egy kicsit felspanolják a jó népet. Ahogy olvastam Twitteren ez sikerült is sokaknál, hiszen egyesek úgy érezték, mintha a gyorsasági erő járta volna körbe a termet!

Mondjuk ez nem csoda, hiszen élettel töltötték meg a vörös szőnyeget is a JL sztárjai, Ezra Miller, Ray Fisher, na meg persze, Jason Momoa:

Az esemény természetesen nem csak képekből, meg a színészgárda bemutatkozásából állt, mivel pár újabb részletet is bemutattak nekünk a filmből, ami többek között Batman csapaszállítóját, és Barry Allen egy újabb frappáns megállapítását is tartalmazta, azonban én most nem spoilerezek (kivételesen :D).

Persze nem csak a Ligából áll az élet a Warnernek, hiszen Wonder Woman koncepciókat is kaptunk.

Szólj hozzá

koncepció Flash DC Warner Batman Ben Affleck Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Zack Snyder Henry Cavill CinemaCon Cyborg Jason Momoa Ray Fisher Ezra Miller Igazság Ligája DCEU