2017. ápr 06.

Batman és Harley Quinn közös kalandja

írta: TheRich
Batman és Harley Quinn közös kalandja

A legendás Batman rajzfilmsorozat rendezője Bruce Timm ismét visszatér, hogy egy újabb denevér sztorival gyarapítsa a DC animációs filmek sorát, amit most kivételesen egy kis bolondsággal fűszereznek meg.

batman-nightwing-harley-quinn.jpg

A poszt címéből gondolom már rájöhettetek, hogy nem csak Batman lesz a film középpontjában. A manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Harley Quinn is főszerepet kap majd a filmben, ami első ránézésre a nosztalgiára erejére is keményen építkezik.

A sztoriról egyelőre annyit tudni, hogy Harley segítségére azért van szüksége a denevérnek, mivel csak neki köszönhetően találhatja és állíthatja meg a gothami csaj duo másik tagját, vagyis Méregcsókot, aki szokás szerint arra törekszik, hogy a növényeké legyen a világ.

batman-and-harley-quinn-movie.png

Hogy ebből az egészből mit hoznak ki, az még kérdéses, ugyanakkor akcióra, fordulatokra, és egy kis komolyságra tuti számíthatunk majd. Ezt többek között az alábbi videóból tudni:

Ahogy már mondtam, a film erősen épít a nosztalgiára, hiszen az sem kérdés, hogy milyen stílusú rajzot kap majd a történet. Alig szemet szúróan próbálták újra életre kelteni a 92-es rajzfilm világát, ami így első ránézésre majdnem össze is jött. Mondjuk az eredetit sosem fogja felülmúlni!

tumblr_nyhsrqt4u91tslewgo1_500.gif

A Batman és Harley Quinn film érkezésére még egy kicsit várni kell, de addig is van nekünk más, amit nézhetünk. Igaz, hogy egyelőre csak digitális formátumban, és persze angolul, de már hozzáférhető a Tini Titánok: Júdás Szerződés, amiről pár napon belül írok is egy-két gondolatot! ;)

Szólj hozzá

film animáció rajzfilm DC Batman Harley Quinn Kevin Conroy Éjszárny Bruce Timm Nightwing