2017. máj 27.

Wonder Woman koncepciók

írta: TheRich
Wonder Woman koncepciók

Már a nyakunkon a Wonder Woman premierje, így aztán nem csoda, ha egyre több infó, kép és videó fog napvilágot látni a közeljövőben a DC legnagyobb szuperhősnőjének első mozifilmjéből. Most éppen pár látványos koncepció került fel a netre az Entertaniment Weekly magazin jóvoltából. Szóval nem is húznám most tovább a szót, jó képnézegetést:

Végül pedig egy "közérdekű közlemény". Az elkövetkezendő 1-2 hétben lesz még pár komolyabb posztom Wonder Womannel kapcsolatban, szóval addig is kitartás, és ne felejtsétek el megvenni a jegyeteket a filmre (nekem már megvan ;))!

Nem hívták mindig Wonder Womannek. Valaha ő volt Diana (Gal Gadot), az amazonok hercegnője, aki egy távoli, titkos szigeten, csupa nő között élt. Uralkodónak nevelték, legyőzhetetlen harcosnak képezték ki, de békében teltek a napjai.

Míg meg nem látta az első férfit.

Egy pilóta (Chris Pine) lezuhan Sa parton, és óriási háborúról beszél a páncélba öltözött nőknek, amely a kinti világban dúl. Diana biztos benne, hogy ő véget tudna vetni a vérengzésnek, a lábadozó pilótával együtt elhagyja az otthonát, és beleveti magát a harcba.

Csak a küzdelem közben érti meg, mibe keveredett, de akkor már nincs visszaút. Véget akar vetni minden háborúnak, és közben rácsodálkozik saját, emberfeletti erejére… és megsejti, hogy mi a végzete…

 

Szólj hozzá

film art koncepció concept DC Wonder Woman Csodanő Chris Pine Gal Gadot DCEU Steve Trevor