2017. aug 09.

Superman és Flash új képeken virít

írta: TheRich
Superman és Flash új képeken virít

DC-s mobil háttérre vadászol? Akkor itt a megoldás! Megjelentek a neten olyan magas felbontású képek az Igazság Ligája két prominens tagjáról, amiket eddig maximum dobozok oldalán láthattunk.

flash_es_superman.jpg

Ha eddig valaki nem tette volna meg, akkor most itt az idő, hogy nagyobb felbontásban is szemügyre vegye magának az Ezra Miller által alakított Villámot és természetesen a bajusz nélküli Henry Cavillt, vagyis Supermant is. Utóbbi esetben érdemes megfigyelni, hogy az Acélember öltözete sokkal világosabb és élénkebb, mint az eddigi filmekben!

Az alábbi képek egy 2018-as naptár részét képezik, így ne lepődjünk meg, ha a későbbiekben az Igazság Ligájának további tagjairól is kapunk hasonló fotókat.

dgueqptxsaecjfr.jpg

jl-flash-628.jpg

Ha pedig ez a kép nem lenne elég Flashről, akkor érdemes lecsekkolni az alábbi videót, ahol természetesen nem Ezra Miller futkos az öltözetben, de legalább láthatjuk a gyorslábú hőst akció közben:

Végezetül pedig itt van két apró promó kép arról az Igazság Ligája naptárról, ami úgy érzem november környékén már a boltok polcaira is kerül:

Szólj hozzá

film naptár képek promo Flash DC Justice League Superman Villám Henry Cavill Ezra Miller Igazság Ligája DCEU