2017. okt 25.

Igazság Ligája a kulisszák mögött - Képek és videók a film forgatásáról

írta: TheRich
Igazság Ligája a kulisszák mögött - Képek és videók a film forgatásáról

A visszaszámlálás már elindult az Igazság Ligájáig és ezzel a film rendezője, Zack Snyder és a Warner Bros. is tisztában van.

Amellett, hogy Snyder úgy döntött, hogy az utolsó egy hónapban, szinte minden nap megoszt velünk, vagyis a rajongókkal jó pár képet a film kulisszái mögül, sőt még a Warner/DC is kidobott a netre pár videót, amiben a színészek mesélnek élményeikről. Ez persze számunkra csak jót jelent, hiszen az ilyen apróságok  teszik könnyebbé a várakozást mindenki számára:

Az Igazság Ligája forgatásáról folyamatosan mesélnek nekünk a film sztárjai is. Például nemrégiben arról beszélt a csapat, hogy milyen érzés is volt egymást, illetve saját magukat az ikonikus hősök jelmezeiben látni:

Sőt, azt is megtudhattuk a Mercedes-Benz autógyárnak köszönhetően, hogy miképp jutottak hozzá egyes járművekhez a hőseink:

A Mercedes Vision GT-vel egyébként egy képregény is készült, amit a képre kattintva el is olvashattok.

22491786_2031988553754820_325224820903057096_n.jpg

FLASH FACT: A film kulisszái mögül egyébként annak idején már kaptunk videót. Bár már azelőtt posztoltam ezt itt a blogon, de azt hiszem, hogy ez egy olyan dolog, amit nem árt ismét megosztani a nagyvilággal:

Szólj hozzá

film titkok kulissza Flash DC Warner Bros Batman Justice League Aquaman Wonder Woman Superman Zack Snyder Cyborg Igazság Ligája DCEU