2017. dec 08.

Üdvözöljük a királyt! - Íme az első hivatalos kép az Aquaman filmből

írta: TheRich
Üdvözöljük a királyt! - Íme az első hivatalos kép az Aquaman filmből

Emlékeztek azokra az időkre, amikor Aquamant még nevetségesnek tartottuk? Azt hiszem nemsokára átértékeljük a dolgokat...

000269618hr.jpg

Megkaptuk az első hivatalos képet a Jason Momoa főszereplésével készülő Aquaman filmből, ami igencsak brutálisra sikeredett!

Valljuk be, ez nem éppen az a megjelenése Aquamannek, amire a legtöbben számítottunk volna, mikor először találkoztunk vele a BvS-ben, hiszen kicsit másképp fest a képregényekben a karakter. Szerencsére a DCEU-nak köszönhetően minden megváltozott, és Atlantisz királyát elkezdte mindenki komolyan venni.

Mindezt tetőzik majd azzal, amit James Wan rendező megígért nekünk, és egy olyan rejtelmes, misztikus oldalát mutatják majd be számunkra Aquaman világának, amit eddig elég valószínű, hogy sokan nem ismertünk.

Változtatások és meglepetések ide vagy oda, abban valamennyire már most biztosak lehetünk, hogy a filmben egy képregény közelibb öltözetet, ráadásul Neptun szigonyát is megkapja majd hősünk. Erre többek között egy kiállított szobor is utalt már a közelmúltban. Végül is vannak dolgok, amik már klasszikusnak számítanak:

18342536_1446022592124549_8866478563033561351_n.jpg

Első hivatalos kép forrása:

Entertainment Weekly

Szólj hozzá

film kép első hivatalos DC Aquaman Amber Heard Jason Momoa James Wan DCEU Mera