2017. dec 11.

Bejelentették az érkező DC filmeket!

írta: TheRich
Bejelentették az érkező DC filmeket!

A Warner ismét bejelentette azoknak a DC filmeknek a listáját, melyekre a közeljövőben számíthatunk.

watch-the-new-dc-comics-movie-intro-from-wonder-woman-1005699.jpg

Mielőtt belekezdek a dolgokba, azt azért már most nem árt leszögezni, hogy semmi sem biztos manapság, főleg a Warnernél nem. Nekem is el kell ismernem, nagyon nincs rendben, ami a stúdió háza táján zajlik, azonban úgy néz ki, hogy végre kezd kialakulni egy rend a káoszban.

A stúdió bemutatott egy listát a Brazil Comic Con alatt, amit valamennyire biztosnak vehetünk. Ezek után már nagyobb rálátásunk lehet arra, hogy mi is az igazság egyes pletykák mögött, melyek a jövendőbeli DC filmekkel kapcsolatosak.

Sajnos azt tudni kell, hogy a következő lista sem vehető egyelőre készpénznek, hiszen még változhatnak megjelenések, és plusz filmek is bekapcsolódhatnak idővel a felsorolásba. Mindenesetre egy alap ezzel a pár címmel már adva van, ami egy rajongónak elég időt ad arra, hogy már most kiválasszon magának egy filmet, amire már most elkezdheti hype-olni magát:

dqtafp0w0ain_kn.jpg

Forrás:

Aquaman Shrine

Szólj hozzá

film Flash DC Warner Bros Batman Aquaman Wonder Woman Shazam Batgirl Suicide Squad DCEU Green Lantern Corps Zöld Lámpás Alakulat Justice League Dark Flashpoint