2017. dec 18.

Kincs, ami nincs: A Sötét Igazság Ligája

írta: TheRich
Kincs, ami nincs: A Sötét Igazság Ligája

Constantine és barátai egyszer igen közel kerültek ahhoz, hogy filmet kapjanak, és erre nem más, mint pár koncepció a bizonyíték!

justice-league-dark-concept-art-features-swamp-thing-constantine.jpg

Pár évvel ezelőtt Joseph Kahn rendező előállt egy ötlettel a Warner számára, hogy szerinte miképp lehetne megteremteni a Sötét Igazság Ligáját, vagyis John Constantine és barátainak történetét. Sajnos a tervek nem nyerték el túlzottan a stúdió tetszését, ez által a film nem jutott messzire a tervező asztalon, de ez nem jelenti azt, hogy mindezek ellenére az internet korában ne látna napvilágot pár érdekesség az el nem készült mozifilmből.

Kahnnak konkrét elképzelései voltak azzal kapcsolatban, hogy melyik színészeknek osztaná ki az egyes szerepeket. Így aztán koncepciók formájában meg is születtek az elsődleges látványtervek, melyeken többek között azt is láthatjuk, hogy a nem hivatalosan kiválasztott színészek miképp festettek volna a "hőseink" szerepében:

Történet szempontjából talán egy dolog biztos. Növényember (Florionic Man), vagyis Jason Woodrue megjelenése a koncepciókon elég valószínű, hogy egy dologra utalt volna, méghozzá arra, hogy az Alan Moore éra alatt újragondolt Mocsárlény (Swamp Thing) sztorik szolgáltak volna a film alapjául. Ezekben a képregényeben Woodrue egy igencsak kegyetlen és horrorisztikus főellenségnek számított, akivel maga a Mocsárlény sem bánt kesztyűs kézzel.

swampthing_024_break.jpg

Ha már témánál vagyunk. Ezekkel a koncepciókkal értelmet nyert az is, hogy mi is volt az a bizonyos nemrégiben kiadott Mocsárlény tesztfelvétel:

Azt azért sajnálom, hogy erről a produkcióról többet nem tudhattunk meg a fentieknél, de már az is valami, hogy a koncepciók napvilágot láttak. Imádom a Sötét Igazság Ligája történeteit, szóval fájó tudni, hogy egyszer már igen közel kerültünk egy feldolgozáshoz, azonban nagyon nem szomorkodom, hiszen egyre biztosabb, hogy hamarosan már biztosan megkapjuk Constantine és barátainak történetét a mozivásznon.

Szólj hozzá

film kincs ami nincs DC Zatanna Jason Blood Etrigan Deadman John Constantine DCEU Swamp Thing Justice League Dark Mocsárlény Joseph Kahn Sötét Igazság Ligája