2018. már 07.

Vissza az aranykorba - Így festene egy 1939-ben játszódó Batman film

írta: TheRich
Vissza az aranykorba - Így festene egy 1939-ben játszódó Batman film

John Regan fan art készítő fantáziája nemrégiben meglódult, ennek köszönhetően egy igencsak érdekes koncepció látott napvilágot.

kezdokep1939.jpg

Batman a lehető legjobbkor, méghozzá a krimi aranykorában született meg, így aztán egy denevérruhás nyomozó, nem kérdés, hogy megannyi lehetőségével kecsegtetett a kiadó számára. A rajongók gyorsan beleszerettek a karakterbe, és bár a második világháború kitörésével egy kicsit finomítani kellett Batman modorán, de szerencsére sosem lett igazán elfeledve az a hangulat, ami eredetileg uralkodott a Detective Comics képregényekben.

Éppen ezért érdekes az a elgondolás, amit a fentebb már említett John Regan rajzoló tálalt a számunkra, miképp is festene egy 1939-ben játszódó Batman film a mozikban, méghozzá Jake Gyllenhaal főszereplésével. Íme a végeredmény:

Érdekesség, hogy nemrégiben meg is jelent egy Batman figura, ami ahogy a fenti képek, szintén az aranykor által lett inspirálva. Egy igencsak impozáns darab ez, ami szerintem sok gyűjtő kedvenc darabjává válik a közeljövőben:

Forrás:

Shatterverse Entertainment

Szólj hozzá

film art fan 1939 Robin DC Batman Jake Gyllenhaal Pingvin Joker DC Comics Detective Comics Macskanő rajongói rajz