2016. jún 25.

Superman és a hosszú haj (fan art)

írta: TheRich
Superman és a hosszú haj (fan art)

UPDATE! Egy új képpel bővítettem a galériát!

Mint azt már tudni lehet az Igazság Ligája híreknek, meg persze Snydernek köszönhetően, Superman hosszabb hajjal fog visszatérni a sírból (mert hát egy koporsóban nehezen is tudná levágni egy fodrász a séróját és szakállát). Természetesen ez a hír igencsak sokakat megihletett, szóval most összeszedtem három, friss és ropogós kedvenc fan artomat Henry Cavillről és új külsejéről:

⚡Flash Fact⚡:  Amennyiben nem tudnátok, hogy miért is érdekes ez, egy kis képregény történelem következik, de tényleg rövid lesz. A képregényekben Superman a halála után fekete ruhában és hosszú hajjal és elég gyengén tért vissza az élők sorába. Ennyi. :D Amúgy lehet ez majd egy külön posztot kap, ha már Doomsdaynél belekezdtem a lényegbe.

did-you-catch-this-reference-in-the-last-minutes-of-batman-v-superman-927538.jpg

Egyébként kíváncsi leszek, hogy képregényes módon éled-e újra Superman, vagy a realitás talaján mozogva, inkább a regeneráció mellett döntenek Snyderék (illetve Geoff Johns és Affleck, akik átírták a forgatókönyvet helyenként). Mindenesetre szívesen látnám újból Kelexet és örülnék annak is, ha a Magány Erődje is komolyabb szerepet kapna a filmekben!

kelex-man-of-steel.png

Szólj hozzá

film Justice League Superman Henry Cavill Batman v Superman Igazság hajnala