2016. már 30.

Batfleck már le is adta a Batman forgatókönyvét!

írta: TheRich
Batfleck már le is adta a Batman forgatókönyvét!

Ez most csak egy villám hír, holnap jön egy normál poszt! :D

Nem elég, hogy pár perccel ezelőtt hivatalosan is rekordot döntött a Batman Superman ellen azzal, hogy a szuperhős filmek közül ez az első, ami pár napon belül elérte az 500 millió dolláros határt, még egy újabb, fontosabb hír is érkezett. Úgy néz ki, hogy nem csak pletykák voltak azok a forgatókönyves sztorik.

img_0465.jpeg

Ben Affleck, akarom mondani Bruce Wayne leadta a szóló Batman film első forgatókönyvét! Hihetetlen nagy hír ez, legalábbis ismerve Affleck önálló munkásságát, mert komoly meglepetésben lehet részünk, hogyha végül is az ő verziójára bólint rá a Warner. Sajnos nem szabad mindent azonnal készpénznek venni. Mindenesetre én örülök ennek a hírnek, hiszen Geoff Johns is besegített a megírásában,aki egyik nagy kedvencem a DC világában! :D

Azt már tudjuk, hogy Affleck csak 3 filmre írt eddig alá hivatalosan szerződést és nem hiszem, hogy nagyon el szeretne szakadni a közeljövőben ettől a legendás szereptől. Ha olvastátok a filmről vagy magáról Affleckről a véleményemet, akkor tudjátok, hogy nekem már megnyerte magát. Meg aztán, rohadtul várom a pillanatot, amikor ez a Batman és Joker először fog találkozni a vásznon!

12047170_974834352576711_8306286692443393898_n.jpg

Szólj hozzá

Batman Ben Affleck Geoff Johns Batman v Superman Dawn of Justice Igazság hajnala