2016. ápr 29.

Nézzetek bele a Red Hood and the Outlaws: Rebirth #1 képregénybe

írta: TheRich
Nézzetek bele a Red Hood and the Outlaws: Rebirth #1 képregénybe

Plusz egy Red Hood fan sorozat az estére.

DC elkezdte kiadni az első oldalakat a Rebirth képregénysorozatokból. Az első címek között fog megjelenni az egyik személyes kedvencem, vagyis a Red Hood and the Outlaws első száma is! Ebben úgy nézem lényegében ugyan azt kapjuk majd, mint a New 52 #0-ban, de ki tudja, lehet tele lesz újdonsággal is Jason és Batman első találkozásával kapcsolatban:

Ha már szóba jött Red Hood, alias Vörös Sisak, akkor ideje, hogy folytassam a fanok által készített cuccok bemutatását is. Szerencsére nem csak az én kedvencem a karakter, ezért könnyedén találni a szereplésével készült dolgokat. Habár a következő websorozat első részében, egy kicsit túl van játszva Jason Todd karaktere, de azt meg kell hagyni, hogy a fekete humorát, és a harcban való jártasságát tökéletesen bemutatják benne. Íme az egyik legfrissebb kedvencem a fan filmek közül:

Egyébként Jason Todd első halálának évfordulója a képregényekben pár napja, egészen pontosan április 27-én volt, amiről a Warner Bros. sem feledkezett meg (erről többet ITT olvashattok)! Lehet, hogy utalni akarnak ezzel valamire? Szerintem igen, végül is eddig semmi sem volt véletlen megosztva a neten a DC emberei által! ;) Személy szerint szívesen látnám együtt harcolni Red Hood és Batman karakterét a filmvásznon! :D

batman-under-the-red-hood-jason-todd-solo-movie-ben-affleck-dc-movies-dceu-dc-extended-universe.jpg

Forrás:

NewsaRama

Szólj hozzá

képregény comic DC Batman Rebirth Red Hood Vörös Sisak